Λέσχη Αναγνωστών Superior Books

Η Λέσχη Αναγνωστών Superior Books είναι γεγονός!

Εδώ οι αναγνώστες έχουν τον πρώτο λόγο. Παρουσιάζονται οι απόψεις – κριτικές για βιβλία που διάβασαν, οι εντυπώσεις που απεκόμισαν, θετικές ή αρνητικές.

Ταυτόχρονα, αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε κληρώσεις βιβλίων ειδικά και αποκλειστικά για αυτούς (πέραν ασφαλώς των άλλων κληρώσεων που αφορούν σε όλους), καθώς με την δημοσίευση τουλάχιστον μίας κριτικής αυτόματα γίνονται μέλη τής εν λόγω λέσχης. Την ιδιότητά τους αυτή την διατηρούν εφόσον επαναλαμβάνουν τακτικά την διαδικασία (για όποιο βιβλίο επιθυμούν, ανεξάρτητα από τις κληρώσεις μας).

Η διαδικασία είναι απλή: Το κείμενό σας, που θα πρέπει να μην έχει δημοσιευθεί σε άλλο έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο (site, blog κ.λπ.) θα περιλαμβάνει και το ονοματεπώνυμό σας, τον τίτλο του βιβλίου, τον συγγραφέα και τον εκδοτικό οίκο, το στέλνετε στο superiorbooks.gr@gmail.com . Τα υπόλοιπα αφήστε τα σ΄ εμάς!

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία άρθρων δεν φιλοδοξεί να φιλοξενήσει βαρυσήμαντες κριτικές και εξειδικευμένες αναλύσεις λογοτεχνικών ή άλλων κειμένων, παρά μόνο να συμβάλλει στην έκφραση των απόψεων και εντυπώσεων των αναγνωστών σχετικά με τα διαβάσματά τους. Οι συγγραφείς γράφουν και οι εκδότες εκδίδουν για να διαβαστούν, επομένως κρίνουμε πως είναι πολύ σημαντικό για όλους το να μπορεί ο μέσος αναγνώστης, μέσω ενός «βήματος» αφιερωμένου σε αυτόν, να εκφράσει την άποψή του για τα βιβλία που διαβάζει. Δεν είναι απαραίτητο να υποβάλλει κάποιος την θετική του μόνον άποψη για κάτι που διάβασε, δημοσιεύουμε και αρνητικές κριτικές – απόψεις, αρκεί να είναι τεκμηριωμένες και να μην είναι προσβλητικές.

Ένα μέλος της λέσχης διατηρεί την ιδιότητά του μόνο σε περίπτωση που σε τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει άποψη για βιβλία που διάβασε. Μακροχρόνια αδράνεια αυτόματα αφαιρεί την ιδιότητα του μέλους, η οποία επανέρχεται μόλις υποβληθεί πάλι κάποια άποψη. Είναι ευνόητο πως, κατά το διάστημα που ο εν λόγω αναγνώστης έχει απολέσει την ιδιότητα μέλους της λέσχης, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις που αφορούν στην Λέσχη Αναγνωστών και τυχόν υποβολή συμμετοχής σε αυτές δεν θα λαμβάνεται υπόψη από την συντακτική ομάδα τού Superior Books.

Καλές αναγνώσεις!

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!