Η λόγχη του πεπρωμένου

2006. Στην Μεγιδδώ, έναν τόπο της Αποκάλυψης, μια ομάδα αρχαιολόγων βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Ο θησαυρός που ανακάλυψαν, η λόγχη που τρύπησε το πλευρό του Ιησού στον Γολγοθά, έχει εξαφανιστεί…

Μια νεαρή επιστήμων, ειδική στην ιστορία του Χριστιανισμού και σύμβουλος στο Βατικανό, με εντολή του νέου πάπα, αναλαμβάνει να ρίξει φως στην περίεργη αυτή υπόθεση. Οι έρευνές της από τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, έως το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, στα σουκ του Καΐρου και στα υπόγεια αρχεία του Βατικανού, θα την οδηγήσουν τελικά στο μεγάλο, το τρομακτικό μυστικό: Μέλη μιας μυστικής οργάνωσης γενετιστών, με τη βοήθεια της θαυμαστής νέας τεχνολογίας, ετοιμάζουν ένα εγχείρημα που θα συνταράξει την ανθρωπότητα…

ISBN 9789606769504, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αρνώ Ντελαλάντ (Arnaud Delalande) σπούδασε ιστορία στη Σορβόνη και στο Sciences-Po, και δίδαξε τεχνική σεναρίου στον κινηματογράφο.

Το 1993 τιμήθηκε με το βραβείο διηγήματος Sciences-Po/Gallimard/Le Monde Diplomatique. Η Παναγία κάτω από τη Γη, το πρώτο του μυθιστόρημα, το οποίο δημοσίευσε το 1998 σε ηλικία είκοσι έξι ετών, τιμήθηκε με το βραβείο του Ιδρύματος Charles-Oulmont και με το βραβείο Evasion des Relais H, και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Το Το μυστικό του Μονσεγκύρ, που ακολούθησε, τιμήθηκε με το βραβείο Jeand’ Heurs ιστορικού μυθιστορήματος.

Το 2003 δημοσίευσε το τρίτο του μυθιστόρημα, La musique des morts (Η μουσική των νεκρών) και το 2006 το τέταρτο Le piege de Dante (Η Παγίδα του Δάντη).

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!