Ματωμένα τρίγωνα

Ένας νεκρός Εύζωνας πυροβολημένος από άγνωστο ελεύθερο σκοπευτή στην Πλατεία Συντάγματος την ώρα της αλλαγής… Ποιοι επιθυμούν την αποδιοργάνωση της Χώρας; Ποιοι επιζητούν το Χάος;

Ένα περίεργο ντόμινο ξεδιπλώνεται καθώς η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες… Ποια αντιπαλότητα αδελφοτήτων και Ταγμάτων ξεδιπλώνεται στην Αθήνα εδώ και δεκάδες χρόνια; Γερμανία, Ανταρκτική, Ελλάδα, Ισραήλ… τι αναζητείται… Ποιο το μυστικό; Ποια κληρονομιά διαχειρίζονται και τι υπερασπίζονται οι Έλληνες Αδελφοί; Η αιώνια πάλη του καλού με το κακό… Πάλι στην Ελλάδα…

Μια εβδομάδα του Ιουνίου του 2009, μια κρίσιμη εβδομάδα, έτυχε να συγκρουστεί ξανά το «καλό» με το «κακό», στην Ελλάδα -αυτήν την φορά όμως συντονισμένα. Μια μάχη που σταθερά διεξάγεται σε πολιτικό, οικονομικό, πολιτισμικό επίπεδο.

Ματωμένα Τρίγωνα… πολλές φορές θα σταματήσεις να διαβάζεις, καθώς τα πρόσωπα και τα γεγονότα θα σου θυμίζουν «συμπτωματικά» κάτι που άκουσες ή είδες. Φαντασία ή πραγματικότητα; Γεγονότα ή μυθοπλασία; Εσύ ας κρίνεις, διαβάζοντας την ιστορία του Κοσμά, ενός επιχειρησιακού Ταγματάρχη της ΕΥΠ, που ανέλαβε μια διαφορετική αποστολή από τις συνηθισμένες, σε αυτήν την συγκεκριμένη σημαντική εβδομάδα. Χρησιμοποίησε για κάθε όνομα, γεγονός, ιστορική αναφορά και τόπο που αναφέρονται εδώ, σύγχρονες μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο και θα εκπλαγείς από το παρελθόν… Και ιδίως το παρόν…

Το «σχέδιο» παραμένει εκεί, έξω, αιώνες τώρα, προκλητικά παρόν στον αναγνώστη, να το ανακαλύψει… αν τα καταφέρει… Τίποτα δεν είναι τυχαίο, τίποτα δεν είναι συγκυριακό, οι κορυφές του τριγώνου δεν είναι συμπτωματικές…

Εκ του Χάους η Τάξις…

ISBN 9786185164270, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αθανάσιος Κοσμόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και φοίτησε σε επτά διαφορετικά Δηµοτικά και Γυµνάσια της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ως τέκνο Αξιωµατικού των Ενόπλων Δυνάµεων.

Όταν πέθανε ο πατέρας του, συνέχισε µόνιµα πλέον στο 2ο Λύκειο Νέου Ψυχικού και προχώρησε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ) της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε ως Στρατιωτικός Νοµικός Σύµβουλος µε τον βαθµό του Ανθυπολοχαγού.

Στη Νοµική του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης εξειδικεύθηκε στο Διεθνές Δίκαιο και αργότερα ως Αξιωµατικός φοίτησε στη Σχολή Πληροφορικής των Ενόπλων Δυνάµεων, στην οποία αργότερα δίδαξε, στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών και σε άλλα ειδικά και γενικά Στρατιωτικά Σχολεία.

Δίδαξε για δύο χρόνια στο Πανεπιστήµιο Αιγαίου στο Τµήµα Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστηµάτων στη Σάµο, υπηρετώντας παράλληλα σε µάχιµες και επιτελικές θέσεις της Στρατολογίας, του ΓΕΕΘΑ, των Ειδικών Δυνάµεων Αλεξιπτωτιστών και Υπηρεσιών της Εθνικής Ασφάλειας.

Το 2000 παραιτήθηκε µε τον βαθµό του Ταγµατάρχη και ύστερα από εξετάσεις εισήλθε στη Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πλαισίων του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου και υπηρετεί µέχρι σήµερα ως Νοµικός.

Το διάστηµα 2004 – 2010 ανέλαβε τη διοίκηση του µεγαλύτερου Νοσοκοµείου των Βαλκανίων, του Ψυχιατρικού Νοσοκοµείου Αττικής (Δαφνί).

Είναι παντρεµένος µε την Αγγελική, λατρεύει τα ζώα και πιστεύει ότι ο πολιτισµός µας κρίνεται και από τη συµπεριφορά µας σε αυτά. Στην Αθήνα, τις τελευταίες δεκαετίες, επιχειρεί να ανακαλύψει την αλήθεια και να πολεµήσει το δόγµα σε όλες τις µορφές του.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!