Ματωμένη ταυτότητα

Η αστυνομία χάνει μέσα απ’ τα χέρια της τον έναν απ’ τους δυο διαρρήκτες της σπείρας που κλέβει ακριβά έργα τέχνης από πλούσια σπίτια της Αθήνας. Ο Νάσος Μπαλής κατορθώνει να εξαφανιστεί.

Λίγους μήνες αργότερα, ένας νέος άντρας, ο Μιχαήλ Κοσμάτος, φτάνει σε ένα μικρό νησί της άγονης γραμμής των Κυκλάδων, αναζητώντας τον πατέρα του που δεν τον γνώρισε ποτέ. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο δρόμο του -ένας γερο-μεθύστακας ταβερνιάρης, η γοητευτική νεαρή διευθύντρια του δημοτικού σχολείου του νησιού που φέρνει στη ζωή του τον έρωτα και ο ηγούμενος του παμπάλαιου μοναστηριού του Κάστρου- φαίνεται να είναι τα κλειδιά για τη λύση του γρίφου.

Και ξαφνικά, ενώ η ώρα της αλήθειας μοιάζει να είναι πολύ κοντά, όλα καταρρέουν. Δύο ανεξήγητοι θάνατοι την ίδια νύχτα στο μοναστήρι, ένας καλόγερος που χάνεται στη φουρτουνιασμένη θάλασσα κι ένα πολύτιμο χειρόγραφο που εξαφανίζεται θα τα ανατρέψουν όλα!

ISBN 9789604108084, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ανδρέας Ρήγας γεννήθηκε στην Καλαμάτα.Ανδρέας Ρήγας

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ και δούλεψε για πολλά χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση.

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζωγραφική αλλά και με το θέατρο σκιών, κατασκευάζοντας φιγούρες και σκηνικά, γράφοντας έργα και παίζοντας σε παραστάσεις.

Από το 1999 δανείζει τη φωνή του στη μεταγλώττιση ταινιών κινουμένων σχεδίων και σε ντοκιμαντέρ.

Το Ματωμένη ταυτότητα είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

_______________________

Κωδικός κλήρωσης (10/7 – 30/7/2017): 483348

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!