Μέσα στην αιώνια νύχτα

Ο κόσμος βυθίζεται στο χάος. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Ποιον θα εμπιστευτείς;

Έχουν περάσει μήνες από τότε που η Άρια έμαθε για το θάνατο της μητέρας της. Μήνες από τότε που ο Πέρι έγινε Άρχοντας Αίματος των Τάιντ και από την τελευταία φορά που τον είδε η Άρια. Τώρα η Άρια και ο Πέρι θα συναντηθούν ξανά.

Με τις θύελλες Αιθέρα να επιδεινώνονται μέρα τη μέρα, η μόνη ελπίδα γαλήνης και ασφάλειας που έχει απομείνει είναι το Ακίνητο Γαλάζιο. Υπάρχει όμως στ’ αλήθεια αυτό το καταφύγιο;

Με την απειλή ψεύτικων φίλων και ισχυρών πειρασμών, η Άρια και ο Πέρι αναρωτιούνται αν η αγάπη τους μπορεί να αντέξει μέσα στην αιώνια νύχτα.

Στην καθηλωτική συνέχεια του βιβλίου Κάτω από τον ξένο ουρανό, η Βερόνικα Ρόσι δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που αιχμαλωτίζει και μια ιστορία αγάπης τόσο επικίνδυνη όσο και αξέχαστη.

Ο Πέρι πρόσεξε μια θολούρα μέσα στα δέντρα. Η Άρια μπήκε τρέχοντας στο οπτικό του πεδίο. Σιωπηλή. Όταν τον είδε, γούρλωσε τα μάτια έκπληκτη, μα δεν επιβράδυνε, ούτε εκείνος. Ο Πέρι άρχισε να τρέχει. Το επόμενο πράγμα που ένιωσε ήταν την ευωδιαστή Άρια να πέφτει με όλο της το βάρος στο στέρνο του και να αφήνεται στην αγκαλιά του. Την έσφιξε.

«Σε πεθύμησα», ψιθύρισε στο αφτί της. Δε χόρταινε να την αγκαλιάζει.

«Δεν έπρεπε να σε αφήσω να φύγεις. Δεν ξέρεις πόσο σε πεθύμησα».

ISBN 9789601430133, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέαVeronica Rossi

Η Βερόνικα Ρόσι (Veronica Rossi) αποφοίτησε από το UCLA και σπούδασε καλές τέχνες στο California College of the Arts στο Σαν Φρανσίσκο. Άρχισε να γράφει μυθιστορήματα για εφήβους και κέρδισε το πρώτο βραβείο στους ετήσιους διαγωνισμούς των Pacific
Northwest Writers Association και SouthWest Writers.

Το βιβλίο της Κάτω από τον ξένο ουρανό κέντρισε το ενδιαφέρον εκδοτών από περισσότερες από είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο και επιλέχτηκε από τη Warner Bros για κινηματογραφική μεταφορά.

Η Βερόνικα ζει στη Βόρεια Καλιφόρνια με το σύζυγο και τους δύο γιους της.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!