Μετά τη βροχή

[ γράφει Παναγιώτα Κουτσογεωργοπούλου ]

Πρόκειται σίγουρα για μια ιστορία έρωτα, αγάπης, φιλίας, προδοσίας και ελπίδας. Τα χαμένα όνειρα μιας επιφανειακά ικανοποιημένης από τη ζωή της συζύγου και μητέρας, στοιχειώνουν τη ζωή της και την εμποδίζουν να βρει την πραγματική ευτυχία.

Στο βιβλίο ξεδιπλώνεται η ιστορία της από τα εφηβικά της χρόνια, η προδοσία της μητέρας της, η γνωριμία, ο γάμος και η ζωή με το σύζυγό της, η γέννηση του  παιδιού της. Περιγράφεται η καθημερινότητά της, οι φιλίες, οι διακοπές, τα ταξίδια, αλλά και η μοναξιά που είναι πανταχού παρούσα, έστω και στο φόντο.

Τέλος, όταν φανερώνονται οι σοκαριστικές αλήθειες και, μετά από απολογισμό λαθών δικών της αλλά και των άλλων, αυτό που μένει είναι ο έρωτας.

Το βιβλίο Μετά τη βροχή έχει απήχηση σε γυναίκες νέες ακόμη, αλλά όχι στην πρώτη νεότητα. Η ανάλυση των χαρακτήρων είναι λίγο επιφανειακή και η προσέγγιση της ιστορίας κάπως… αφελής.

Εν κατακλείδι είναι ένα εύκολο ανάγνωσμα, με μερικούς προβληματισμούς, αλλά όχι με ιδιαίτερη εμβάθυνση στους χαρακτήρες και τις καταστάσεις.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!