Μια σάμπα για τον Σέρλοκ Χολμς

Ένα δροσερό και γεμάτο έξυπνο χιούμορ αστυνομικό μυθιστόρημα με ήρωες την Σάρα Μπερνάρ, τον αιώνιο θαυμαστή της Σέρλοκ κι ένα κλεμμένο Στραντιβάριους με φόντο τη μαγευτική Βραζιλία της μπελ επόκ.

ISBN 9789605360320, έκδοση 1998

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ζο Σοάρες (Jo Soares) γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 1938.

Συγγραφέας κωμωδιών, χιουμορίστας και θεατρικός συγγραφέας, είναι σήμερα ένας από τους πιο αγαπητούς και γνωστούς λογοτέχνες της Βραζιλίας.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, τα τελευταία χρόνια πέρασε στον χώρο της δημοσιογραφίας και της λογοτεχνίας, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

Έχει γράψει τα έργα: O Flagrante (Ο στυγερός), O Astronauta sem regime (Αστροναύτης χωρίς δίαιτα), O humor nos tempos de Color (Το χιούμορ στην εποχή του χρώματος), O homem que matou Getulio Vargas? (Ποιος σκότωσε τον Ζετούλιο Βάργκας;).

Το βιβλίο του Μια Σάμπα για τον Σέρλοκ Χολμς (O Xango de Baker Street) γνώρισε τεράστια επιτυχία τόσο στη Βραζιλία όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει μεταφραστεί σχεδόν σε όλες τις γλώσσες και πέρασε στα μεγάλα μπεστ σέλερ του αιώνα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!