Ο Αδάμ χορεύει ακόμα

Ο Αδάµ Τουρνάς στα 94 του πια, ακµαίος και διαυγής, εξακολουθεί να γλεντά και να διδάσκει. Αν δε γνωρίζει τα µυστικά της µακροζωίας, ξέρει άριστα εκείνα της καλοζωίας κι ίσως αυτά ευθύνονται, όπως λένε κι οι Λεχρίτες, για την µακροηµέρευσή του!

Σε όλη του τη ζωή, που ξεκίνησε απ’ την αλησµόνητη πατρίδα της Αγχιάλου, κοιτούσε σταθερά προς το µέλλον. Πράος, κοινωνικός, µε σύνεση και µέτρο, συνεχίζει να διασκεδάζει και να ξεπερνά τις δυσκολίες µέσα απ’ τη θετική σκέψη, την παρέα, τα παιδιά και τα εγγόνια του και φυσικά, τις συχνές αποδράσεις στο χωριό του.

Πίνει ακόµα γουλιά- γουλιά το κρασάκι του που καθώς φαίνεται, κάνει την άτιµη ζωή να µοιάζει οµορφότερη. Α, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, ο Αδάµ χορεύει ακόµα…

έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Σανιδάς γεννήθηκε το 1963, στη Σκιάθο. Είναι οικονομολόγος και ασχολείται, παράλληλα, με θέματα Κοινωνικής Οικονομίας.

Η πρώτη του εμφάνιση στη λογοτεχνία έγινε με την ποιητική νουβέλα «Πρωτοετής Φοιτητής»(1993) και ακολούθησαν τα: «Λοχία γιατί (δεν) εκινήθης;» (Αφοι Κυριακίδη 2012) και «Το παιδί της Βασίλισσας» (iwrite 2012).

Το 2013 δημιούργησε τις εκδόσεις «ΚΥΜΑ» και προχώρησε στην έκδοση των μυθιστορημάτων «Το Κάστρο της Ελευθερίας και ο Μπαρμπαρόσα» και «Ναυαγισμένοι Έρωτες», καθώς και του αφηγήματος «Αν Ξυπνούσε ο κυρ-Αλέξανδρος».

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!