Ο άνθρωπος που κρύβεις

Ένα μάθημα ζωής, ένας ύμνος στην ομορφιά και την αγάπη, είναι το βιβλίο της Μαρίας Αμπατζόγλου Ο άνθρωπος που κρύβεις, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Παράλληλα, το βιβλίο αυτό στέλνει ένα μήνυμα, ότι ο ίδιος ο άνθρωπος, με τις φοβίες και τους μικροεγωισμούς του, είναι που εμποδίζει τον εαυτό του να αντιληφθεί τη δύναμή του, να συμφιλιωθεί με τον εαυτό του και να νιώσει την πληρότητα και την ευτυχία.

Η ουσία κρύβεται μέσα μας, στην απόφασή μας να γίνουμε θαρραλέοι άνθρωποι, που δεν θα φοβόμαστε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, που θα αποβάλλουμε τους δισταγμούς και τις φοβίες μας. Έτσι μόνο θα νικήσουμε το δυσάρεστο και το οδυνηρό.

ISBN 9786185095369, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μαρία Αμπατζόγλου γεννήθηκε στην πόλη της Ξάνθης, όπου μεγάλωσε και πήγε σχολείο, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως πωλήτρια στην οικογενειακή επιχείρηση.

Από μικρή έτρεφε μεγάλη αγάπη προς τα ζώα, έτσι επέλεξε να σπουδάσει σχετικά με την εκπαίδευση σκύλων, ένα επάγγελμα που έκτοτε ακολούθησε και ασκεί μέχρι σήμερα. Σε ηλικία 24 ετών παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο.

Με τη συγγραφή άρχισε να ασχολείται από τα εφηβικά της χρόνια, γράφοντας ποιήματα που της χάριζαν εσωτερική ηρεμία.

Της αρέσουν η μουσική, η ποίηση και η φιλοσοφία, γενικά ασχολείται με οτιδήποτε ηρεμεί το πνεύμα της.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!