Ο χορός των λέμινγκς

Δύο υποθέσεις θέλουν να μείνουν άλυτες. Ένας ντετέκτιβ πληρώνεται για να μην ασχοληθεί με καμία από αυτές. Ένας φίλος και μια γυναίκα. Πάντα και μια γυναίκα. Δύο λιμάνια της Ιταλίας και ένα της Βόρειας Αφρικής. Παιδιά ποτισμένα με το δηλητήριο του εθνικισμού και φιγούρες που επιμένουν να ζουν στις σκιές. Όταν η βία, το σεξ, η αγάπη, η φιλία και ο θάνατος παύουν να έχουν μεταξύ τους διακριτά όρια. Μια περιπλάνηση όπου η κάθε μέρα που περνά δεν θα έχει ποτέ ξανά τη γεύση της προηγούμενης αυγής. Γιατί οι μαύρες νότες της τζαζ συνοδεύουν πλέον τον χορό των λέμινγκς.

ISBN 9789605860653, έκδοση 2013

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κωσταντής Σταυρόπουλος είναι διπλωματούχος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνοοικονομική Διοίκηση Ψηφιακών Συστημάτων. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στη Βεγγάζη της Ανατολικής Λιβύης, την οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Έκτοτε ζει και διδάσκει στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το Ο χορός των λέμινγκς είναι το δεύτερο μυθιστόρημά του. Το πρώτο βιβλίο του, Αναζητώντας μια Νάπολη στο Βερολίνο, κυκλοφόρησε το 2012 από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!