Ο χορός των νεκρών κοριτσιών

Μια από τις φοιτητικές αδελφότητες της Μόργκανβιλ διοργανώνει τον ετήσιο Χορό των Νεκρών Κοριτσιών και –έκπληξη!– η Κλερ είναι καλεσμένη στο πάρτι μαζί με την καλύτερή της φίλη, την Ιβ, που θεωρείται κι εκείνη απόβλητη της κοινότητας των βαμπίρ.

Όταν όμως τα κορίτσια ανακαλύπτουν γιατί τις κάλεσαν στο πάρτι, τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Επειδή αυτή τη φορά, εκτός από τους νεκρούς βγαίνουν για κυνήγι και οι ζωντανοί Kαι όλοι τους διψάνε για αίμα!

Το δεύτερο βιβλίο της δημοφιλούς σειράς: The Morganville Vampires!

ISBN 9789606868801, έκδοση 2012

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Rachel Caine (ψευδώνυμο της Roxanne Longstreet Conrad) έχει γράψει περισσότερα από δεκαπέντε μυθιστορήματα, συμπεριλαμβανομένης της σειράς μυθιστορημάτων «Weather Warden».

Γεννήθηκε στο Γουάιτ Σαντς Μίσιλ Ρέιντζ (Πεδίο Βολής Πυραύλων του Γουάιτ Σαντς, στο Νέο Μεξικό) το 1962 και οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν λένε ότι αυτό εξηγεί πολλά. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως λογίστρια, επαγγελματίας μουσικός, εμπειρογνώμων ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να διατηρεί μυστική την ταυτότητά της στον επιχειρηματικό κόσμο. Εκείνη και ο σύζυγός της, ο καλλιτέχνης του Φανταστικού R. Cat Conrad, ζουν στο Τέξας μαζί με τα δύο ιγκουάνα τους, Ποπάι και Δαρβίνο, ένα mali uromastyx (είδος σαύρας) που ονομάζεται Ομάλεϊ και μια χελώνα λεοπάρδαλη που ονομάζεται Σέλεϊ (φυσικά προς τιμή του Πέρσι Μπις Σέλεϊ, ποιητή του Ρομαντισμού).

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της www.rachelcaine.com.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!