Ο δρόμος της μοναξιάς

Ο Μεμέτ ξεκίνησε να περπατά στον δρόμο της μοναξιάς όταν χώρισε με τη Ναζλί. Ο χωρισμός του όμως από τους φίλους του τον άφησε ακόμη πιο μόνο. Τώρα πια, σαν να μην ξέρει ούτε τον εαυτό του.

Αδιέξοδοι έρωτες, όνειρα που πλάθονται με συνοδεία μουσικής για να διαψευστούν και πάλι… Ένα μυθιστόρημα για την ατέρμονη αναζήτηση της ευτυχίας με φόντο τη μαγευτική Κωνσταντινούπολη.

ISBN 9789602184868, έκδοση 2006

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Ο Τουνά Κιρεμιτσί (Tuna Kiremitci) γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1973 στο Εσκίσεχιρ. Σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Πανεπιστημίου Μιμάρ Σινάν.

Τα πρώτα του ποιήματα κέρδισαν το βραβείο Γιασάρ Ναμπί Ναγίρ. Δημοσιεύτηκαν το 1994 με τον τίτλο Αυτοί που κοιτάζουν το φεγγάρι. Έγινε γνωστός στους κύκλους της ποίησης ως ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους της γενιάς του ’90. Το 2002 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα Φύγε, πριν σε αγαπήσω. Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο του.Το τελευταίο του μυθιστόρημα, που κυκλοφόρησε το 2005, Τρία άτομα στο δρόμο κατατάχθηκε από τους κριτικούς στα καλύτερα της περασμένης χρονιάς.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!