Ο Jo Nesbo (ξανά) στην Αθήνα!

O περιπετειώδης, αντισυμβατικός Νορβηγός ροκ σταρ έρχεται στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, για να γιορτάσει με τους Έλληνες Nesbomaniacs τα 20 χρόνια του Χάρι Χόλε.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις 17 Οκτωβρίου και τη μεγάλη εμφάνιση του Jo Nesbo στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. O πολυαγαπημένος μας συγγραφέας, ο μετρ του αστυνομικού, θα γιορτάσει μαζί μας μια πετυχημένη διαδρομή 20 χρόνων και θα μιλήσει για όλα: για την αστυνομική λογοτεχνία, τον Χάρι Χόλε και την τύχη του, το τελευταίο του μυθιστόρημα, Η δίψα, τη διασκευή του Μάκμπεθ, την έμπνευση, το σινεμά και την κινηματογραφική μεταφορά τού Ο χιονάνθρωπος.

Τη συζήτηση συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Αστραπέλλου και Γιώργος Νάστος. Στις 7 το βράδυ δίνουμε ραντεβού στη Στέγη (Λ. Συγγρού 107), για να απολαύσουμε από κοντά τον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας! Μετά τη συζήτηση, ο Jo Nesbo θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Jo Nesbo

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με δελτίο εισόδου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Και όσοι δεν σταθούν τόσο τυχεροί και δεν αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι εισόδου, η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί και με live streaming μέσω του sgt.gr.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!