Ο παρατηρητής

Παρακολουθεί. Περιμένει. Μήπως σκοτώνει κιόλας;

Ο Σάμσον Σίγκαλ παρακολουθεί άγνωστες γυναίκες. Θέλει να μάθει τα πάντα γι’ αυτές. Γαντζώνεται από τη ζωή τους για να ξεφύγει από τη δική του, να ξεχάσει τις αποτυχίες, την απόρριψη… Αγαπά με πάθος, αν και από απόσταση, την ωραία Τζίλιαν Γουόρντ. Γίνεται σκιά της, φύλακάς της. Στο μυαλό του «συμμετέχει» στην τέλεια ζωή της με τον όμορφο σύζυγο και τη χαριτωμένη της κόρη. Ώσπου ανακαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα μιας απατηλής εικόνας: στη ζωή αυτής της γυναίκας τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται…

Την ίδια περίοδο, δύο άγριες δολοφονίες αναστατώνουν τους κατοίκους του Λονδίνου. Τα θύματα είναι μοναχικές γυναίκες, δολοφονημένες με τρόπο εκδικητικό, σαδιστικό –ίσως από τον ίδιο δράστη. Η αστυνομία αναζητά έναν ψυχοπαθή δολοφόνο, έναν άντρα που μισεί τις γυναίκες. Ύστερα, γίνεται άλλος ένας φόνος. Αλλά ο δολοφόνος ίσως να έκανε λάθος αυτή τη φορά –ο στόχος του μάλλον ήταν η όμορφη Τζίλιαν.

Και τότε, ξαφνικά, ο αλλόκοτος Σάμσον εξαφανίζεται…

ISBN 9789604617593, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Σαρλότε Λινκ (Charlotte Link) γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη. Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Γερμανίδες συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων, με πολλά από τα βιβλία της να έχουν γίνει διεθνή μπεστ σέλερ. photo Charlotte Link_zpsmqwevjzf.jpg

Με το Η κοιλάδα της αλεπούς, η Λινκ κατέκτησε άλλη μία φορά την κορυφή στη λίστα των μπεστ σέλερ του περιοδικού Der Spiegel. Μόνο στη Γερμανία έχουν πωληθεί περισσότερα από 24 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων της, ενώ τα μυθιστορήματά της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Εξαιρετική επιτυχία γνωρίζουν και οι τηλεοπτικές μεταφορές των βιβλίων της, με τελευταία εκείνη του μπεστ σέλερ Das andere Kind (Το άλλο παιδί).

Η Σαρλότε Λινκ ζει με την οικογένειά της κοντά στη Φρανκφούρτη.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!