Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ’ άστρα

Ο Σαλιγκαγκάριν ένα ανυπάκουο, ανήσυχο και πεισματάρικο σαλιγκάρι, ξεκινάει ένα μεγάλο και ριψοκίνδυνο ταξίδι, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, προκειμένου να δει τον κόσμο πέρα από τα μαρούλια όπου γεννήθηκε και μεγαλώνει… Εκεί έξω, στα άγνωστα κι απάτητα, κανείς δεν τον διαβεβαιώνει πως θα βγει κερδισμένος. Εκείνος όμως είναι σίγουρος. Και η τύχη βοηθά τους τολμηρούς.

Στο ταξίδι του αυτό, θαυμαστό και… αργό, ανακαλύπτει τα όριά του, ανεκτίμητους θησαυρούς: τη σοφία και την τόλμη καθώς και την ικανότητα να αναζητά κάθε μέρα κάτι περισσότερο.

Και θα φτάσει εκεί όπου κανένα σαλιγκάρι δεν έφτασε ποτέ!

Μια εύθυμη και ώριμη αφήγηση για το θάρρος και την τόλμη, για την αναζήτηση νέων κόσμων και ορίων, για την υπέρβαση, την αγκύλωση των κοινωνικών συμβάσεων και την ανασφάλεια που προκαλούν τα απολύτως κεκτημένα.

ISBN 9786180310719, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι πολιτικός επιστήμων (Concordia University, Canada) στη διεύθυνση Μελετών και Αξιολόγησης Κοινοτικών Προγραμμάτων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, π. στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού και Διοίκησης και π. πρόεδρος της Task Force για την απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πτυχιούχος Νομικής (McGill University, Canada) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές του Παντείου Πανεπιστημίου.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!