Οδηγίες υποβολής συμμετοχής σε κληρώσεις βιβλίων

Εδώ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο έγκυρης συμμετοχής σας στις κληρώσεις βιβλίων του Superior Books.

Τι κάνουμε εμείς

1) Κάθε κλήρωση αναρτάται από εμάς σε σχετικό άρθρο στο site superiorbooks.gr, στην κατηγορία «Κληρώσεις βιβλίων» (υπάρχει σχετικό μπάνερ πάνω αριστερά με την ένδειξη «Μόνο για τους φίλους του Superior Books» και από κάτω ακριβώς εικόνα με την ένδειξη «Κληρώσεις βιβλίων»).

2) Στην συνέχεια κοινοποιούμε το άρθρο στην σελίδα του Superior Books στο Facebook, το Pinterest και το Twitter.

3) Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, γίνεται η κλήρωση του/των δικαιούχου/δικαιούχων. Στην συνέχεια ενημερώνουμε τον εκδοτικό οίκο και τους δικαιούχους, ώστε να ολοκληρωθεί η απόδοση/παραλαβή του βιβλίου. Αν ο κληρωθείς/κληρωθείσα διαμένει εντός Αθηνών, τον ειδοποιούμε πού και από πότε θα πάει να παραλάβει. Αν διαμένει εκτός Αθηνών, το βιβλίο το αποστέλλει ο εκδοτικός οίκος (με δική του δαπάνη) στην διεύθυνση που μας έχει γνωστοποιήσει ο κληρωθείς/κληρωθείσα.

Τι κάνετε εσείς

1) Like (Μου αρέσει) στην σελίδα του Superior Books στο Facebook. Προσοχή: Στην σελίδα, όχι απλώς σε κάποια ανάρτηση ή σχόλιο (πατάτε δηλαδή στην ένδειξη που βρίσκεται μέσα στην μεγάλη φωτό του προφίλ, στο πάνω μέρος). Απαραίτητα δημόσια κοινοποίηση (share) της ανάρτησης του κάθε διαγωνισμού!

2) Στο άρθρο τής κλήρωσης του βιβλίου, στην πρώτη κιόλας παράγραφο, αναφέρεται με link (χρώμα μπλε) ο τίτλος του, οπότε πατώντας το ανοίγει το άρθρο στο οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το εν λόγω βιβλίο. Στο κάτω μέρος του άρθρου αυτού υπάρχει ο κωδικός κλήρωσης. Αυτόν τον κωδικό στέλνετε στο e-mail του site, δηλ. το superiorbooks.gr@gmail.com

3) Στον τίτλο τού e-mail συμμετοχής αναγράφετε απλώς τον κωδικό κλήρωσης και τον τίτλο του βιβλίου (π.χ. Σιωπηλοί μάρτυρες – 277391).

4) Στο εσωτερικό κείμενο του e-mail αναφέρετε:

α) Όνομα και επώνυμο (όχι σε κεφαλαία γραφή και απαραίτητα με τονισμό, π.χ. Νίκος Βασιλείου)

β) Το link του προφίλ σας στο Facebook (όχι απλώς το όνομά σας στο Facebook, διότι συχνά παρατηρείται ότι υπάρχουν δεκάδες άσχετα με εσάς προφίλ με το ίδιο ακριβώς όνομα!).

Το link του προφίλ σας στο Facebook το βρίσκετε ως εξής: Πατάτε την ένδειξη «χρονολόγιο» ή «timeline» (εξαρτάται από το εάν έχετε επιλέξει την ελληνική ή την αγγλική έκδοση) που βρίσκεται ακριβώς πρώτη στην σειρά κάτω από την μεγάλη φωτό του προφίλ σας, και κατόπιν αντιγράφετε το link από την μπάρα στο πάνω πάνω μέρος.

Για παράδειγμα, αν κάνετε όλα τα προαναφερθέντα στην σελίδα του Superior Books, θα πρέπει να δείτε το εξής: https://www.facebook.com/superiorbooks.gr/timeline

Δοκιμάστε λοιπόν με το δικό σας προφίλ, βρείτε το και γράψτε το στο κείμενο του e-mail συμμετοχής. Εάν δεν έχετε προφίλ στο Facebook θα πρέπει απαραίτητα να το αναφέρετε στο e-mail συμμετοχής.

γ) Σε περίπτωση που η διεύθυνσή σας, στην οποία επιθυμείτε να παραλάβετε το βιβλίο (εάν κληρωθείτε), βρίσκεται εκτός Αθηνών, είναι απαραίτητη η πλήρης διεύθυνση (πόλη ή χωριό, οδός, αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας κ.λπ. ή τέλος πάντων ό,τι εσείς κρίνετε προκειμένου να φτάσει το βιβλίο στα χέρια σας) σε κανονική, τονισμένη γραφή, π.χ. Πριάμου 1, ΤΚ 16343 Ηλιούπολη, Αθήνα.

Επίσης απαιτείται και ένα τηλεφωνικό νούμερο επικοινωνίας, διότι χωρίς αυτό κανένα κούριερ δεν αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της παράδοσης.

Όλα αυτά θα τα γράψετε στο e-mail συμμετοχής, όχι κατόπιν, ώστε να αποφύγουμε κόπο και χρόνο.

5) Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να επαναλαμβάνονται (δυστυχώς) σε κάθε e-mail συμμετοχής, καθώς το κάθε e-mail ταξινομείται χωριστά και ακολουθεί ενημέρωση του εκδοτικού οίκου. Για τον λόγο αυτόν παρακαλώ να στέλνετε ξεχωριστά τα e-mail σας για κάθε βιβλίο, ακριβώς επειδή καταχωρούνται σε διαφορετικά αρχεία και αποστέλλονται σε διαφορετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Είναι ένας κόπος για εσάς και το αντιλαμβανόμαστε, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά!

6) Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται, δεν χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς και δεσμευόμαστε ότι ποτέ δεν θα λάβετε ενοχλητικό e-mail (σπαμ κ.λπ.) ούτε από εμάς ούτε από τους εκδότες. Ο ρόλος των στοιχείων σας  περιορίζεται αποκλειστικά στην μεταξύ μας επικοινωνία σχετικά με τις κληρώσεις των βιβλίων.

7) Γράφετε σε σωστά ελληνικά! Συμμετοχές με e-mails σε… Greeklish αυτομάτως οδεύουν στον κάδο ανακύκλωσης!

Εάν ακόμη έχετε απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6948892377.

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!