Όταν το παρελθόν επιστρέφει

Στο βιβλίο Όταν το παρελθόν επιστρέφει δυστυχή περιστατικά έφεραν κοντά τον Αλέξη και τη Ναυσικά. Στη σύνταξη ο Αλέξης, νεότερη η Ναυσικά παλεύει, ξενοδουλεύοντας για να ζήσει και να μεγαλώσει το κοριτσάκι της. Η σχέση τους με τον καιρό γίνεται περισσότερο από φιλική, αλλά διάφορα γεγονότα αναστέλλουν την εξέλιξή της.

Στη συνέχεια ο δεσμός τους δοκιμάζεται σοβαρά, καθώς εμφανίζονται στη ζωή τους άλλοι με τους οποίους στο παρελθόν είχαν ζήσει τον μεγάλο έρωτα. Η αναζωπύρωση των αναμνήσεων της νιότης δημιουργεί διλήμματα και αμφιταλαντεύσεις που κλονίζουν τη σχέση τους.

Είναι ο καιρός, που, σταθμίζοντας τα γεγονότα και τις ειδικές για τον καθένα συνθήκες ζωής, πρέπει να κάνουν τις οριστικές τους επιλογές.

ISBN 9789604267347, έκδοση 2013

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πασχάλης Μαγγίδης γεννήθηκε σ’ ένα χωριό του Νομού Καβάλας.

Τελείωσε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου ΠανεπιστημίουΘεσσαλονίκης και διορίστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του έλαβε δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στον τομέα της Δημόσιας Οικονομίας. Εξήλθε από την υπηρεσία με το βαθμό του Διευθυντή.

Το Δεύτερη ευκαιρία είναι το πρώτο του βιβλίο.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!