Ποια ανάπτυξη;

Σχεδιασμένη δημιουργική αναρχία

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι:

– Δεν υπάρχει πλούτος χωρίς παραγωγή.
– Δεν υπάρχει κοινωνική φροντίδα χωρίς πλούτο.
– Δεν υπάρχει δικαιοσύνη χωρίς ισότητα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
– Δεν υπάρχει ισότητα χωρίς ελευθερία.
– Δεν υπάρχει πλούτος χωρίς ελευθερία.
– Δεν υπάρχουν όλα αυτά μέσα σε ένα πελατειακό πολιτικό σύστημα.

Γι’ αυτό, το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα μας, ιδιαίτερα σήμερα, προσπαθώντας να βγούμε από την εθνική καταστροφή των τελευταίων χρόνων, είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων και του περιβάλλοντος για μια υγιή, δημιουργική και διαχρονική ανάπτυξη, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι μέσα από καταστροφές, αλλά και μεγάλες υπερβάσεις, τα καταφέρνει να προχωράει…

Ίσως τώρα να κλείνει ένας κύκλος και να αρχίσει ένας καινούργιος. Φτάνει να προχωρήσουν οι απαραίτητες θεσμικές αλλαγές, ώστε να απελευθερωθεί ο δυναμισμός, η ευελιξία και η ευφυΐα μας! Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μα με ένα αναπτυξιακό πλαίσιο που μας ταιριάζει: Με «Σχεδιασμένη Δημιουργική Αναρχία»!

ISBN 9789600807028, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Ο Αντώνης Ζαΐρης γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά, το 1961, με καταγωγή από τη νήσο Άνδρο.

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.).

Έχει 25ετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων και μάρκετινγκ σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Επίσης σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικός σύμβουλος επικοινωνίας. Σήμερα είναι γενικός διευθυντής στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος. Εισηγητής διαλέξεων και σεμιναρίων με αντικείμενο την πολιτική επικοινωνία, το μάνατζμεντ, τις πωλήσεις κ.ά.

Έχει δημοσιεύσει πλειάδα άρθρων πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου και πολιτικής επικοινωνίας, σε έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά και είναι συγγραφέας των βιβλίων: Τεχνικές πωλήσεων στην 3η βιομηχανική επανάσταση, Η επιχειρησιακή επικοινωνία, Ο ρόλος του ηγέτη – μάνατζερ στη σύγχρονη επιχείρηση κ.ά.

Ο Γιώργος Σταμάτης γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1951, με καταγωγή από την Αθήνα και τη Σύρο.

Σπούδασε Νομικά (Νομική Σχολή Αθηνών) και Μάρκετινγκ (London C.C.I.). Απασχολείται στον ευρύτερο χώρο του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων από το 1976 και της επικοινωνίας από το 1981. Έχει διατελέσει Διευθυντικό Στέλεχος σε Διαφημιστικές εταιρείες, σε εταιρείες Δ. Σχέσεων και Συμβούλων Επιχειρήσεων.

Σήμερα είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας και κατέχει τη θέση του Διευθυντή Εξυπηρέτησης Πελατών μεγάλης Πολυεθνικής Διαφημιστικής Εταιρίας. Από το 1983 είναι εισηγητής και συντονιστής ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων με αντικείμενο το Μάρκετινγκ, τις Πωλήσεις και την ευρύτερη Επικοινωνία.

Έχει συνεργασθεί ως Σύμβουλος Επικοινωνίας με σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων, φορέων και πολιτικών προσώπων.

Έχει συγγράψει και εκπαιδευτικά εγχειρίδια: Η λειτουργία της Επικοινωνίας, Τουριστικό Μάρκετινγκ, Στρατηγική των Επιχειρήσεων, Ολοκληρωμένη Επικοινωνία.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!