Ποικιλόμορφα και ανάλεκτα

Η ποιητική συλλογή αποτελείται από 27, πεζά κυρίως, ποιήματα που πραγματεύονται ποικιλόμορφα συναισθήματα τα όποια απορρέουν μέσα από την ομορφιά της φύσης, του έρωτα, της αγάπης καθώς επίσης και την αρχαία ελληνική μυθολογία.

Η πολυμορφία τους είναι ιδιαίτερη, με ποιοτική κι ενδιαφέρουσα κοινωνική οπτική, χαρακτηρίζονται δε από βιωματικές καταστάσεις της ποιήτριας και αγκαλιάζουν καθολικά την εικόνα των θεμάτων, πάντα με λυρικότητα και σεβασμό προς το κάθε τι που περιγράφεται.

ISBN 9789606041181, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μαγδαληνή – Αρτεμισία Καμπούρη γεννήθηκε το 1985. Κατάγεται από την Μυτιλήνη και διαμένει πλέον στα Νέα Βρασνά τού Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης, όπου ζει με την οικογένειά της.

Ασχολείται με την πεζογραφία, την παιδική λογοτεχνία και την ποίηση που τόσο αγαπά. Από πολύ μικρή ηλικία φάνηκε το ταλέντο της στον έντεχνο γραπτό λόγω τον οποίο και  έκανε κομμάτι της ζωής και της έκφρασής της.

Κατά κύριο επάγγελμα είναι γεωργός. Η άμεση επαφή που διατηρεί με την φύση τής δίνει έμπνευση και ηρεμία -κάτι που σαφώς διαφαίνεται στην ποίησή της.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!