Πικρά πάθη

Ο Γιούκα Πέλτονεν βρίσκεται νεκρός στην παραλία, λίγα μέτρα μακριά από το εξοχικό των γονιών του, όπου φιλοξενεί για το Σαββατοκύριακο εφτά μέλη μιας φοιτητικής χορωδίας προκειμένου να κάνουν πρόβα για την επικείμενη εμφάνισή τους σε μια σημαντική εκδήλωση.

Πρόκειται, κατά τα φαινόμενα, για φόνο, τον οποίο αναλαμβάνει να εξιχνιάσει η νεαρή υπαστυνόμος Μάρια Κάλιο, που συμπτωματικά γνωρίζει από παλιά κάποιους από τους υπόπτους-χορωδούς.

Στην πορεία των ερευνών, η νεαρή αστυνομικός ανακαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του θύματος – και όχι μόνο. Η δική της ζωή, οι δικές της πληγές… και τα δικά της μυστικά δε θα την εμποδίσουν στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, που μοιάζει καλά κρυμμένη πίσω από έναν ιστό διφορούμενων σχέσεων.

«Ο Άντι όρμησε στην παραλία και η Μίργια έτρεξε πίσω του. Σε λίγο η Μίργια γύρισε και άρπαξε το τηλέφωνο. Δίπλα στη συσκευή ήταν καθαρογραμμένα σ’ ένα χαρτί τα τηλέφωνα πρώτης ανάγκης. Όσοι βρίσκονταν στη βεράντα άκουσαν τη λαχανιασμένη άλτο φωνή της να καλεί πρώτα την αστυνομία και μετά το ασθενοφόρο».

ISBN 9789601428215, έκδοση 2014

Leena Lehtolainen

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!