Πικρή σοκολάτα

Η Ελένη, με την επιστροφή της στην Κύπρο από την Αθήνα ύστερα από την ολοκλήρωση των σπουδών της, προσλαμβάνεται σε μια εμπορική εταιρία. Ο γιος του ιδιοκτήτη την ερωτεύεται παράφορα και παρ’ όλες τις αντιδράσεις του πατέρα του, που έχει αλλά σχέδια για εκείνον και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους χωρίσει , φεύγει μαζί της.  Δεν αντέχει όμως στην στέρηση και εύκολα φτάνουν στον χωρισμό.

Η Ελένη επιστρέφει στην Αθήνα και προσλαμβάνεται στην ίδια εταιρία όπου εργάζεται ο κολλητή της φίλη Σοφία. Στην πορεία του χρόνου γνωρίζει τον Θανάση και συνδέεται μαζί του. Ο Θανάσης όμως δεν είναι αυτός που δείχνει και δεν αργεί να συνάψει ερωτική σχέση με την φίλη της.

Η αρρώστια του πατέρα της την φέρνει για μερικές μέρες στην Κύπρο. Στην επιστροφή της, μία μέρα πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία, πιάνει στα πράσα τον Θανάση με την Σοφία. Σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή τής συμπαραστέκεται ο Λεωνίδας, ένας νέος που γνωρίζει στο αεροπλάνο, ο οποίος και της προτείνει να την προσλάβει στην εταιρία του. Η Ελένη το αποδέχεται.

Εκεί ανακαλύπτει την βρώμικη πλευρά των ιδιοκτητών που, κρυμμένοι πίσω από την ταμπέλα της εταιρίας, δρουν ανενόχλητοι στον χώρο του υποκόσμου. Ναρκωτικά, πορνεία, βία, θάνατοι, συμπληρώνουν το παζλ. Και η θεια δίκη κτυπάει την κάθε μπλεγμένη οικογένεια βάζοντας τροχοπέδη στο ανίερο έργο τους.

ISBN 9789606040412, έκδοση 2016

Άθως Χατζηματθαίου

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!