Πώς ερωτεύτηκα τον άντρα που ζούσε στους θάμνους

Κι αν ο… δύσοσμος άστεγος που κάθεται στο διπλανό παγκάκι είναι τελικά ο άντρας των ονείρων σου;

Η Τζούλια είναι μια νεαρή Σουηδέζα που ζει με τον γάτο της Όπτιμους στη Βιέννη. Μπορεί να μη ζει ακριβώς τη ζωή που θα ήθελε, αλλά είναι θετικό κορίτσι και εξακολουθεί να ονειρεύεται το μέλλον. Μια μέρα θα γράψει ένα λογοτεχνικό αριστούργημα, θα γίνει φίλη με τη μεγάλη συγγραφέα Ελφρίντε Γέλινεκ και θα σταματήσει να απαντά σε στατιστικές έρευνες για να περνά η ώρα. Μέχρι τότε, όμως, θα συνεχίσει να διδάσκει αγγλικά σε υπερφιλόδοξα επιχειρηματικά στελέχη και ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά.

Στο παγκάκι ενός πάρκου γνωρίζει τον Μπεν. Και οι δυο τους ερωτεύονται τρελά. Όλα είναι τέλεια, εκτός από το γεγονός ότι ο Μπεν ζει σε έναν θάμνο και χρειάζεται επειγόντως να κάνει μπάνιο!

Το Πώς ερωτεύτηκα τον άντρα που ζούσε στους θάμνους είναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης για την τόλμη να επιλέγεις με την καρδιά σου, να βλέπεις πέρα από το προφανές, πέρα από τις προσδοκίες και πέρα από τα κουρελιασμένα ρούχα.

Και, το συναρπαστικότερο, είναι εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία της συγγραφέως.

ISBN 9786180120110, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Έμι Αμπραχάμσον (Emmy Abrahamson) γεννήθηκε το 1976.Emmy Abrahamson

Έκανε το συγγραφικό της ντεμπούτο με το εφηβικό μυθιστόρημα My dad’s kind and my mum’s a foreigner (Min pappa ar snall och min mamma ar utlanning). Έχει γράψει άλλα τρία εφηβικά μυθιστορήματα και ήταν υποψήφια το 2012 για το βραβείο August με το βιβλίο της The only way is up.

Το Πώς ερωτεύτηκα τον άντρα που ζούσε στους θάμνους είναι το πρώτο της μυθιστόρημα για ενηλίκους.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!