Το πράσινο κουτί του Νεζ

Οι Ουγούρι πίστευαν ότι «όλα τα πλάσματα του σύμπαντος ξέρουν ότι η αγάπη είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισης και διατήρησης των σχέσεων και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε. Ακόμα και μετά τον θάνατό μας». Έλεγαν επίσης ότι «οι πράξεις μας μετράνε πολύ περισσότερο απ’ όσο μετρούσαν όταν ήμασταν εν ζωή». Έλεγαν ακόμα ότι «η σχέση μεταξύ Αγάπης και Χρόνου, είναι σαν μια οριζόντια και μία κάθετη γραμμή που συναντιούνται στις άκρες τους. Αν μπορούσαμε να προσθέσουμε την Αγάπη με τον Χρόνο, τότε ο χρόνος μας δε θα μετριόταν πλέον. Με την αγάπη στο πλευρό μας, όλα ζωντανεύουν πραγματικά. Ακόμα και η ελπίδα στο μυαλό μας».

Οι εκδόσεις Ανάτυπο με χαρά εγκαινιάζουν τη σειρά τους Επιστημονική Φαντασία με το βιβλίο του ελπιδοφόρου, πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Κώστα Κάππα. Ένα βιβλίο που μας μεταφέρει σ’ έναν άλλον γαλαξία. Εκεί όπου ο Δόκτωρ Μιτρίφσκι Γκότσι, της Ένωσης Ελεύθερων Αστρογιατρών, πασχίζει με νύχια και με δόντια να φτάσει στο ηφαίστειο του Κάντιφλοπ του πλανήτη Έντνα, για να επιστρέψει το Πράσινο Κουτί στον αισθητήρα του Νεζ.

Ο χρόνος που του απομένει είναι λίγος και η τύχη του πλανήτη στα χέρια του…

ISBN 9786185239053, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κώστας Κάππας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το 1977.

Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική και τις τέχνες. Έχει ηχογραφήσει 2 προσωπικούς δίσκους σαν “Kappa”. Είναι ιδρυτικό μέλος των “Solar Music Library” οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο.

Το 2015 έκανε την πρώτη συγγραφική του απόπειρα με το βιβλίο Το πράσινο κουτί του Νεζ.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!