Πριν χαράξει

Άννα, κατάλαβες;

Όχι, η εξάχρονη Άννα δεν είχε καταλάβει, αλλά δεν τολμούσε να ρωτήσει… Η Άννα δεν τολμούσε γενικώς! Μεγαλώνοντας, θα αποπειραθεί να θάψει μέσα της βαθιά τις θλιμμένες μνήμες και να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Από την Αθήνα ως τη Φρανκφούρτη κι από τη Φρανκφούρτη πάλι στην Αθήνα και στο γραφικό Ναύπλιο, η Άννα ακροβατεί ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, στο σωστό και το λάθος, στην αγάπη, τον εγωισμό και την αμφισβήτηση. Φτάνει ψηλά, χτίζει και γκρεμίζει, κερδίζει και χάνει. Θέλει να ξεχάσει το παρελθόν που την πληγώνει.

Και… ο Ματίας! Ερωτευμένος μαζί της από την πρώτη μέρα που τη γνώρισε στη Φρανκφούρτη. Αν και απών, δεν την εγκαταλείπει ποτέ. Σχεδόν ποτέ…

Όνειρα, μητρότητα, εγωισμός καθώς και η τελική αναμέτρηση με τον ίδιο της τον εαυτό πλέκουν μια ιστορία τόσο απρόβλεπτη όσο απρόβλεπτη μπορεί να είναι και η ίδια η ζωή. Και η λύση θα έρθει στο σκοτεινότερο μέρος της νύχτας, λίγο πριν χαράξει.

«Η Ιωάννα Νοταρά ξέρει πώς να μεταδώσει μια διαφορετική μαγεία, τη μαγεία του έρωτα και του πάθους για τη ζωή που θέλεις να ζήσεις και να είσαι ο μεγάλος πρωταγωνιστής» – Χρήστος Κιούπης, δημοσιογράφος ΕΡΤ

ISBN 9789606051159, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέαΙωάννα Νοταρά

Η Ιωάννα Νοταρά γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει με τον σύζυγό της. Τελείωσε το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης και αργότερα σπούδασε στη Γερμανία, όπου και έζησε έως το 1980.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε γνωστό Ελβετικό οίκο ρολογιών και κοσμημάτων, και τα τελευταία χρόνια παραιτήθηκε για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη συγγραφή του πρώτου της βιβλίου Χαμένες αγάπες.

Ακολούθησαν τα: Στη σκιά του πάθουςΜια συγγνώμη για την Εύα, Ψηλά τα χέρια σ’ αγαπώ, ενώ συμμετείχε και στο Ιστορίες από ένα παγκάκι.

Εκτός από γερμανικά, μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!