Ψευτικές ζωές

O Eλληνοαμερικανός αρχαιολόγος Ντην Ντάλας φθάνει στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης για να εργαστεί δίπλα στον καθηγητή Νίκο Αλφιέρη. Η γνωριμία του με τον ανέμελο ντιζάινερ Ζώη, θα φέρει στον δρόμο του δυο πανέμορφες νεαρές υπάρξεις, τις φοιτητριούλες Μάρω και Πελαγία. Τα κορίτσια συχνάζουν σε μια πολυτελή βίλα στη Γλυφάδα, όπου οργανώνονται συχνά τρελά πάρτι για ζάπλουτους, από ένα ζευγάρι πλούσιων εκκεντρικών…

Ο Ντην, γοητευμένος από τη χαλαρή και ανέμελη αθηναϊκή ζωή, βρίσκεται χωρίς να το καταλάβει μπλεγμένος με τις δυο νεαρές υπάρξεις, αλλά και με την γοητευτική και φιλήδονη μητέρα του Ζώη… Κι ενώ πιστεύει πως η διαμονή του στην ελληνική πρωτεύουσα θα είναι ό,τι απολαυστικότερο έχει ζήσει ως τώρα, μια σειρά από περίεργα γεγονότα, του αποκαλύπτουν μια αλήθεια που δεν θα τη φανταζόταν ποτέ, έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό απ’ αυτόν που βλέπει να κινείται μέσα στην πολυτελή βίλα των μυστηρίων…

Ένα μυθιστόρημα δράσης, χιούμορ, έρωτα, αλλά και ένα δράμα καθημερινών ανθρώπων που αγωνίζονται για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά τους.

ISBN 9786185104764, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ανδρέας Γιοβάνος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1948 ,στο Κάιρο της Αιγύπτου. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά στο Σικάγο και στην Βοστώνη. To 2011 συνταξιοδοτήθηκε, αφού εργάσθηκε επί 24 χρόνια ως Operations Manager of Tufts Health Plan of Massachusetts και κατόπιν άρχισε να συγγράφει.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία και έχει τρία παιδιά, την Αλεξάνδρα, τον Άρη και τον Φίλιππο.

Ζει στην Βοστώνη και στην Αθήνα.

Το πρώτο του βιβλίο είναι το Heliopolis που εκδόθηκε στη Βοστώνη το 2014, στα αγγλικά. Το Ψευτικές ζωές είναι το δεύτερο βιβλίο του και έχει μεταφραστεί από τα αγγλικά.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!