Το ρόδο και το ξίφος

Μια ιστορία απαγορευμένης αγάπης στα ταραγμένα χρόνια του πολέμου για το στέμμα της Σκωτίας…

Η Αλάνα, νόθα κόρη Σκωτσέζου αριστοκράτη, εγκαταλείφτηκε και αγνοήθηκε από την πανίσχυρη οικογένεια του πατέρα της από τη στιγμή που γεννήθηκε. Μεγαλωμένη μοναχικά από τη γιαγιά της, είχε μείνει ως τώρα μακριά από τις φλόγες του πολέμου που μαίνεται στη Σκωτία.

Αλλά μια μάχη που ξεσπάει κοντά στο σπίτι της και η ανεξήγητη παρόρμησή της να σώσει από βέβαιο θάνατο έναν πολεμιστή που ανήκει στον εχθρό θέτουν την ίδια της τη ζωή σε κίνδυνο.

Ο Ίαν του Αιλα είναι αφοσιωμένος στο διεκδικητή του θρόνου Ρόμπερτ Μπρους. Η ωραία άγνωστη που του σώζει τη ζωή αιχμαλωτίζει όχι μόνο το ενδιαφέρον του, μα και την καρδιά του. Όμως η Αλάνα πρέπει να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της, ακόμα κι όταν παρασύρεται σε μια σχέση πάθους με τον όμορφο πολεμιστή. Καθώς ο στρατός του Μπρους σαρώνει τα πάντα στο διάβα του και ο θρίαμβός του ζυγώνει, η Αλάνα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην οικογένεια που λαχταρούσε πάντα να την αποδεχτεί και στον άντρα που έκανε το λάθος ν’ αγαπήσει…

ISBN 9789606206825, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μπρέντα Τζόυς (Brenda Joyce) γεννήθηκε και ζει στη Νέα Υόρκη. Η οικογένειά της κατάγεται από τη Ρωσία.

Έγραψε το πρώτο της διήγημα όταν ήταν δώδεκα ετών. Ταξίδεψε πολύ σ’ όλο τον κόσμο κι έκανε πολλά επαγγέλματα. Έχει γράψει δεκαεννέα βιβλία, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν εκδοτικές επιτυχίες, παραμένοντας για μεγάλα διαστήματα στις λίστες με τα μπεστ σέλερ των New York Times, της USA Today και της Chicago Tribune.

Από τις εκδόσεις Ωκεανίδα κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της Η τρίτη κληρονόμος, Θανάσιμη αγάπη  και Ένοχα μυστικά.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!