Σημειώσεις μιας έρπουσας προσωπικότητας

Έψαξα μέχρι και κάτω από το στρώμα του κρεβατιού. Το καλύτερο που βρήκα εκεί ήταν ένα μπαστούνι. Χρήσιμο πράγμα το μπαστούνι. Έκανα μια προσπάθεια να στηριχτώ πάνω του,αλλά έχασα την ισορροπία μου και πάρε με πάλι κάτω.

Αφού το πήρα απόφαση πως είμαι παράλυτος, πέρασα το σακίδιο στην πλάτη, σύρθηκα ως την πόρτα και την άνοιξα. Ο διάολος να με πάρει, ούτε πως το πιστεύω πως κατάφερα να βγω από εκεί μέσα. Μόνο καπνός και φλόγες. Δεν είχα κανένα προσανατολισμό. Με το ένα χέρι προωθούσα τον κορμό μου, ενώ στο άλλο κρατούσα το μπαστούνι και κοπανούσα δεξιά αριστερά μήπως και βρω κάποιο άνοιγμα.

ISBN 9789603366607, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ευθύμιος Σακκάς γεννήθηκε στην Άρτα το 1980 και σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Αρθρογραφεί στην πολιτική εφημερίδα «Arta press» από το 2006, στην τοπική πολιτική εφημερίδα της Άρτας «Μαχητής» από το 2011 και στην διαδικτυακή λογοτεχνική εφημερίδα «Bookpress» από το 2011.

Δημοσίευσε το διήγημά του «Ο Πάνας» στην εφημερίδα «Arta press» ένεκα της βράβευσης του κειμένου στον 1ο διαγωνισμό διηγήματος στης εφημερίδας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Τέλος, δημοσιεύτηκε το διήγημά του «Απουσία στο παρόν» στον διαδικτυακό τόπο www.oldbooks.gr (2011).

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!