Σκοτεινά μυστικά

Όλα ξεκινούν με ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία και τη δήλωση εξαφάνισης ενός δεκαπεντάχρονου αγοριού, του Ρότζερ.

Λίγες μέρες μετά, μια ομάδα προσκόπων ανακαλύπτει τυχαία το πτώμα του σ’ ένα βάλτο έξω από την πόλη Βεστερός. Είναι γεμάτο μαχαιριές και λείπει η καρδιά.

Ο ψυχολόγος Σεμπάστιαν Μπέργκμαν, εγκληματολόγος και ένας από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες στη Σουηδία σε δολοφονίες κατά συρροήν, βρίσκεται τυχαία στη Βεστερός για ένα προσωπικό του θέμα. Ύστερα από το χαμό της γυναίκας και της κόρης του στο τσουνάμι στην Ινδονησία, έχει αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση και έχει κλειστεί στον εαυτό του.

Όμως, η αστυνομία χρειάζεται τη βοήθειά του. Και ο Μπέργκμαν βυθίζεται σιγά σιγά σε μια υπόθεση που κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά.3452dds3f5cdfdd7r36

ISBN 9789604960187, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Ο Μίκαελ Γιουρτ γεννήθηκε το 1963. Είναι ένας από τους ιδρυτές και ιδιοκτήτες της «Tre Vänner», μιας σουηδικής εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών, διαφημιστικών βίντεο, θεατρικών έργων κ.ά. Ανέκαθεν αγαπούσε τις ταινίες και τα βιβλία και σήμερα είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους της Σουηδίας.

Ο Χανς Ρούσενφελντ γεννήθηκε το 1964. Αφού έκανε διάφορες δουλειές, άρχισε να γράφει τηλεοπτικά σενάρια και σήμερα είναι θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός, εκφωνητής στο ραδιόφωνο και παρουσιαστής στην τηλεόραση. Μετά τα ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ και τον ΜΑΘΗΤΗ, αυτό είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς με πρωταγωνιστή τον ψυχολόγο-εγκληματολόγο Σεμπάστιαν Μπέργκμαν.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!