Σου τηλεφώνησα για ένα αντίο

Στην Ελλάδα της κρίσης δοκιμάζονται… συνειδήσεις! Δίνονται μάχες καθημερινά, πρώτα με τον εαυτό μας και μετά με τις απαιτήσεις των γύρω μας. Οι άδειες τσέπες οδηγούν σε άδειες καρδιές… Και μετά η μνήμη μας πιάνει βίαια από το χέρι και διεκδικεί την προσοχή που της αναλογεί. Για να μας βρούμε, για να μας βρούνε! Πριν μας βρει το τέλος!

Ο Νικόλας θα προσπαθήσει πριν το «τέλος» να θυμηθεί την αρχή που τον έφερε στην Μαραθούντα της ακριτικής Σύμης. Εκεί που θα τελειώσει για αυτόν το όποιο όνειρο! Ποιοι θα απαντήσουν στο τελευταίο του τηλεφώνημα για ένα αντίο; Ποιοι απαντούν σε τηλεφωνήματα ζωής; Λίγο πριν τον θάνατο, όλοι έχουν δικαίωμα να ακουστούν αλλά και να ακούσουν. Στην Ελλάδα που οι αυτοκτονίες είναι πια μια οδυνηρή καθημερινή αλήθεια έρχεται ένα… ψέμα να κάνει την ανατροπή!

Πόσο θάρρος θέλει για να δώσεις τέλος στην ζωή σου ή πόση δειλία κρύβει αυτό; Ίδια με την αγάπη -γιατί και η αγάπη και ο θάνατος ίδιες απαιτήσεις έχουν!

ISBN 9786185050054, έκδοση 2013

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αναστασία Κορινθίου Χατζηρήγα γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Σπούδασε διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και νηπιαγωγός. Ζει μόνιμα στη Ρόδο και ασχολείται με τη διαφήμιση, το ραδιόφωνο, τη διοργάνωση και παρουσίαση πολιτιστικών εκδηλώσεων και το παιδικό θέατρο. Είναι μέλος του συλλόγου γυναικών «Μεσόγειος».Αναστασία Κορινθίου

Γράφει από πολύ νεαρή ηλικία και κείμενά της έχουν δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο της Ρόδου. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Βοηθά εθελοντικά στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ (κέντρο βοήθειας ατόμων με ειδικές ανάγκες ή ξεχωριστές προσωπικότητες, όπως προτιμά να λέει η ίδια) και ταυτόχρονα συντονίζει, διοργανώνει και παρουσιάζει πολιτιστικά φεστιβάλ.

Με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Καλυθιών και τη βοήθεια του Δήμου έχει δημιουργήσει μία θεατρική ομάδα που θα κάνει το ντεμπούτο της το χειμώνα του 2007 με το έργο της «Νεραϊδοκατασκοπίες».

Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το χώρο της μόδας. Έχει γράψει το παιδικό μιούζικαλ «Παραμυθοσαλάτα» ενώ στίχοι της έχουν μελοποιηθεί από τον Α. Παπαντωνίου. Τα βιβλίο της «Γυναίκες από πέτρα», «Βαρλίκι», «Το χρονικό μιας απιστίας» και «Για την καρδιά ενός αγγέλου» μεταφέρθηκαν τηλεοπτικά από τον Στράτο Μαρκίδη.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!