Η συχνότητα του θανάτου

Έχοντας χωρίσει πρόσφατα και πιεσμένος από τον καινούργιο προϊστάμενό του στη ΓΑΔΑ, ο Χάρης και η διευρυμένη ομάδα του θα αναλάβουν την εξιχνίαση μιας σειράς περίεργων εγκλημάτων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε μια εταιρεία που ασχολείται με τη μουσική και τη διασκέδαση, στην οποία ο Χάρης θα συναντήσει παλιούς γνωστούς. Για πρώτη φορά θα εμπλακεί συναισθηματικά με μια γοητευτική ύποπτη και, μέχρι να διαλευκάνει το μυστήριο, θα εμπλουτίσει τις μουσικές του γνώσεις και θα δει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά.

ISBN 9786180307566, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα
Χίλντα Παπαδημητρίου
Η Χίλντα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1957. Τα παιδικά της ινδάλματα ήταν ο Γιούρι Γκαγκάριν και ο Μιχαήλ Στρογκόφ. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, ακούγοντας Neil Young και Bob Dylan. Σπούδασε νομικά και για μια εικοσαετία είχε το δισκάδικο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Από το 1994 ασχολείται επαγγελματικά με τη μετάφραση (μεταξύ άλλων, έχει μεταφράσει John Barth, Percival Everett, Jonathan Coe, Bob Dylan, Leonard Cohen, Raymond Chandler).

Έχει γράψει δύο μονογραφίες για τους Beatles και τους Clash (εκδόσεις Απόπειρα). Έχει συνεργαστεί με μουσικά έντυπα (ZOO, Pop&Rock, Sonic) και είναι συντάκτρια του διαδικτυακού μουσικού περιοδικού MiC.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!