Συναισθηματική νοημοσύνη

Πρακτικός οδηγός

Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλά τον εαυτό σας, να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, να δείχνετε κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και να χρησιμοποιείτε τις κοινωνικές δεξιότητες με τρόπο που δεν θα είναι μόνο ευχάριστος αλλά και αποτελεσματικός.

Η συναισθηματική νοημοσύνη περιλαμβάνει ένα μεγάλο σύνολο από διανοητικές ικανότητες και δεξιότητες οι οποίες βοηθούν το άτομο να διαχειρίζεται με επιτυχία τόσο τον εαυτό του όσο και τις απαιτήσεις που προκύπτουν όταν εργάζεται μαζί με άλλα άτομα. Ύστερα από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι μπορεί να εφαρμοστεί εκτός από το επαγγελματικό και στο σχολικό περιβάλλον, το οικογενειακό καθώς και στον χώρο της υγείας.

Περιλαμβάνονται χρήσιμα ερωτηματολόγια που θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η δική σας συναισθηματική νοημοσύνη.

ISBN 9789605661717, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο David Walton ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως κλινικός ψυχολόγος και έχει διατελέσει σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα οργάνωσης.

Σχεδιάζει προγράμματα κοινοτικής εκπαίδευσης τα οποία βοηθούν τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα τα ζητήματα της ψυχικής υγείας, της κατάθλιψης, της γνωστικής θεραπείας και της ανάπτυξης του παιδιού και του εφήβου.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!