Η συνωμοσία των λύκων

Από το Βερολίνο του τείχους, όπου οι δύο βασικοί αντίπαλοι μοίραζαν την πόλη, αλλά ταυτόχρονα σχεδίαζαν το μοίρασμα του κόσμου, μέχρι την Ελλάδα στο κέντρο τριών διασταυρούμενων ηπείρων, εκτυλίσσεται αυτή η ιστορικά τεκμηριωμένη, μυθιστορηματικά πλεγμένη, σε έντονο ύφος ανεπτυγμένη αλλά και διασκεδαστικά χρωματισμένη, συγγραφική σκυταλοδρομία της λέσχης ανάγνωσης Λαγονησίου.

Με την αφέλεια των νεανικών τους χρόνων, οι μικροί ήρωες της ιστορίας μας μπλέκουν στον συνωμοτικό ιστό των δυνατών σφετεριστών της παγκόσμιας πίτας πολύτιμων πόρων, ζουν τον εφιάλτη, δραπετεύουν, αλλά τελικά αυτός επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια, σημαδιακά στη Β. Ελλάδα, εκεί που άλλοτε ο χρυσός δεν ήταν μαύρος.

Προφητικά όσο ποτέ, οι ερασιτέχνες της γραφής της λέσχης, ρίχνουν μια δέσμη φωτός στη μακάβρια προοπτική που διαφαίνεται στην ευρύτερη περιοχή μας, αυτής των φανερών αλλά και κρυφών ενεργειακών θησαυρών, βάζουν τον αναγνώστη στις σελίδες του βιβλίου και τον κρατούν, ευχάριστα, μέχρι το τέλος.

ISBN 9786185164454, έκδοση 2016

Λέσχη Ανάγνωσης Λαγονησίου: Μάνος Αγγελάκης, Άννα Δ. ΚαρακατσάνηΒασίλης Ραψανιώτης, Δήμητρα Εμ. Κατραμάδου, Ιωάννης Αν. Δημητριάδης, Μάνος Καλύβας, Κική Χ. Ψαρουδάκη, Νίκος Βολάκος, Τζούλη Βολάκου, Κάλλια Μ. Χυτήρογλου.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!