Συνταγές αυτοκτονίας

Ζούμε σε μια εποχή που τα Μ.Μ.Ε. συνεχώς μας δείχνουν πώς να μαγειρεύουμε και πώς να γαμιόμαστε. Παρ’ όλες τις συνταγές μαγειρικής και τις τεχνικές πηδήματος, εμείς παραμένουμε παθητικοί ακροατές – μπανιστιρτζήδες και ούτε μαγειρεύουμε, ούτε γαμούμε.

Στην εποχή μας αυτοκτονούμε και κανείς δε μιλάει γι’ αυτό. Ναι, μη σας φαίνεται καθόλου περίεργο, εδώ θα βρείτε για πρώτη φορά όλους τους επιτυχημένους τρόπους αυτοκτονίας και μπορείτε να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα για να έχετε έναν επιτυχημένο και σίγουρο θάνατο.

ISBN 9786185155254, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ζαχαρίας Στουφής γεννήθηκε το 1974 στην Άνω Βολίμα της Ζακύνθου, όπου και μεγάλωσε. Είναι αγιογράφος.

Στα γράμματα πρωτοεμφανίστηκε το 1996 με τη συλλογή «Τρένο». Έκτοτε ακολούθησαν οι συλλογές, «Ο πόνος, οι ηδονές κι ο φόβος των ανθρώπων» (1997), «Ονειροπληξία» (2001), «Νιρβάνα» (2003), «Χαωδία» (2005), «Νεκρώσιμα» (2006), «Μυστικό νεκροταφείο» (2008) και «Γράμματα σε νεκρό ποιητή» (2009). Έχει εκδώσει δύο λαογραφικές μελέτες, «Τα σύγχρονα επιτύμβια επιγράμματα της Ζακύνθου» (2009) και «Σήματα θανάτου, πίστης και μνήμης στους δρόμους της Ζακύνθου» (2010).

Ποιήματα και μελέτες του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά, Τετράμηνα, Περίπλους, Επτανησιακά Φύλλα, Ίαμβος, Ραπόρτο, Πνοές Λόγου και Τέχνης, Ένεκεν, Ο Φαρφουλάς, Δήμος και Πολιτεία, Παρέμβαση και Εμβόλιμον. Ποιήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε δύο ποιητικές ανθολογίες και τρία θεματικά ανθολόγια ποίησης.

Διατηρεί τον διαδικτυακό τόπο www.mystikonekrotafeio.gr

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!