Τα επτά θαύματα του κόσμου 4 – Η κατάρα του βασιλιά

Ο Τζακ Μακ Κίνλεϊ πέρασε απίστευτες δοκιμασίες για να καταφέρει να σώσει τον εαυτό του, τους φίλους του και τον κόσμο. Αφού νίκησαν τον Κολοσσό της Ρόδου, ανακάλυψαν τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας και γλίτωσαν από νεκροζώντανους, ο Τζακ και οι φίλοι του κατόρθωσαν να πάρουν τρία από τα επτά Λόκουλι για να χάσουν και πάλι το ένα. Τώρα πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να αντιμετωπίσουν τη δύναμη που θέλει να τους καταστρέψει.

Ο Τζακ και οι φίλοι του πρέπει να ανακαλύψουν τα Επτά Θαύματα του Κόσμου, αλλά ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν και τους Μάσα, μια οργάνωση που χρησιμοποιεί τα Λόκουλι για κακούς σκοπούς και έχει πείσει τον Μάρκο να συμμαχήσει μαζί της. Ο Τζακ, η Άλι και ο Κας έχουν απέναντί τους μια τέταρτη πρόκληση: το χαμένο Άγαλμα του Δία.

Καθώς ο χρόνος κυλάει, οι ήρωές μας τα βάζουν με θεούς και ξαναζούν παλιές μάχες. Εχθροί γίνονται φίλοι και ξαφνικές νίκες μετατρέπονται σε ήττες, καθώς πλησιάζει το τέλος.

Το τέταρτο μέρος της καταιγιστικής σειράς του Πίτερ Λεράντζις. Διαβάστε τα προηγούμενα τρία:

Τα επτά θαύματα του κόσμου 1 – Ο κολοσσός της Ρόδου

Τα επτά θαύματα του κόσμου 2 – Χαμένοι στη βαβυλώνα

Τα επτά θαύματα του κόσμου 3 – Ο τάφος των σκιών

ISBN 9786180113907, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πίτερ Λεράντζις (Peter Lerangis) είναι συγγραφέας 160 βιβλίων που έχουν πουλήσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται και δύο βιβλία της δημοφιλούς σειράς Τα 39 στοιχεία.

Είναι κάτοχος πτυχίου βιοχημείας από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Ζει στη Νέα Υόρκη με τη γυναίκα του και τους δύο γιους τους.

Στον ελεύθερο χρόνο του τού αρέσει να τρώει σοκολάτα! Πάρα πολλή σοκολάτα!

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!