Τα κόκαλα της αδερφής μου

Αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς την ίδια σου την αδερφή, τότε ποιον μπορείς να εμπιστευτείς; Η Κέιτ Ράφτερ είναι μια πετυχημένη πολεμική ανταποκρίτρια και έχει περάσει όλη της τη ζωή παλεύοντας να ξεφύγει από το παρελθόν της. Όταν όμως πεθαίνει η μητέρα της, είναι αναγκασμένη να επιστρέψει στο Χερν Μπέι –το μέρος απ’ όπου η αδερφή της, η Σάλι, δεν έφυγε ποτέ.

Κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο, στο παλιό σπίτι της παιδικής της ηλικίας.

Το πρώτο της βράδυ εκεί, η Κέιτ ξυπνάει από τρομαχτικά ουρλιαχτά. Και μετά βλέπει μια σκιά στον κήπο…

Ποιος φωνάζει; Ποιος κινδυνεύει; Ποιος ζητάει βοήθεια; Τι σχέση έχει αυτό με το παρελθόν της Κέιτ; Και γιατί δεν την πιστεύει κανένας –ούτε καν η αδερφή της;

Το υπέροχο, ατμοσφαιρικό Τα κόκαλα της αδερφής μου είναι ένα δυνατό, σκοτεινό και ανατρεπτικό μυθιστόρημα, που θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος.

ISBN 9789606207174, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Νούαλα Έλγουντ (Nuala Ellwood) ήταν τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, πριν στραφεί στη μυθιστοριογραφία.

Είναι κόρη βραβευμένου δημοσιογράφου, από τις εμπειρίες του οποίου, καθώς και από εκείνες πολεμικών ανταποκριτριών όπως η Μαρί Κόλβιν και η Μάρθα Γκέλχορν, εμπνεύστηκε ώστε να διεκδικήσει χρηματοδότηση από το Συμβούλιο Τεχνών προκειμένου να διερευνήσει τη διαταραχή στρες μετά από ψυχοτραυματική εμπειρία και να γράψει το πρώτο της ψυχολογικό θρίλερ Τα κόκαλα της αδερφής μου.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!