Τα κύματα του παρελθόντος

Στα ίχνη ενός πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, η Λένα, μια Αυστραλέζα καθηγήτρια χορού, ξεκινά, με παρέα τον μικρό γιο της, ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο για να αντιμετωπίσει την αλήθεια της ζωής της. Θέλει να γνωρίσει τον Έλληνα πατέρα της και να κατανοήσει τα αίτια της απουσίας του.

Στην Ελλάδα, ο Αντρέας έχει καταδικάσει τον εαυτό του στην απομόνωση ενός νησιού προκειμένου να αποκοπεί από τα επώδυνα βιώματα και τα λάθη του παρελθόντος, που φτάνουν πίσω στη δεκαετία του ’60. Πληγωμένος και γεμάτος τύψεις, παλεύει να κρατήσει το παρελθόν μακριά.

Όταν το παρόν και το παρελθόν σμίγουν, οικογενειακά και προσωπικά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Καθώς τα κύματα του κρυφού παρελθόντος κατακλύζουν τη Λένα και τον Αντρέα, εκείνοι τολμούν να κοιτάξουν τις σκιές της ζωής τους αναζητώντας κάπου μια ακτίνα φωτός.

ISBN 9789604817078, έκδοση 2012

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μέγκαν Ντέλαχαντ γεννήθηκε στη Μελβούρνη και σήμερα ζει στο Εδιμβούργο.

Έχει γράψει άλλα δύο μυθιστορήματα: The Red Book (2008) και In The Blue House (2002), το οποίο ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Orange, τιμήθηκε με το βραβείο Commonwealth Writers και κέρδισε τον τίτλο του Βιβλίου της Χρονιάς από το Scottish Arts Council το 2002.

Έχει, επίσης, γράψει αρκετά διηγήματα που έχουν βραβευτεί και δραματοποιήθηκαν από το BBC Radio 4. Η Μέγκαν Ντέλαχαντ διδάσκει Δη­μιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο St Andrews.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!