Τα πέντε βασίλεια 4 – Οι υφαντές του θανάτου

Τα πέντε βασίλεια 4

Από τότε που έφτασαν στις Παρυφές, ο Κόουλ και οι φίλοι του έχουν παλέψει με τέρατα, έχουν προκαλέσει ιππότες, έχουν αντιμετωπίσει αφηνιασμένα ρομπότ. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν τους έχει προετοιμάσει για το Νέκρονουμ.

Στο στοιχειωμένο τούτο βασίλειο, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τους ζωντανούς από τους νεκρούς και οι μυστικές συμφωνίες κρύβουν τρομαχτικούς κινδύνους. Μέσα στο Νέκρονουμ βρίσκεται ο τόπος των απόηχων, ένας σταθμός για τους νεκρούς όπου σπάνια τολμούν να πλησιάσουν οι ζωντανοί.

Αποκομμένος ακόμη από τη δύναμή του, ο Κόουλ πρέπει να διασχίσει τον τόπο των απόηχων και να βασιστεί στο ένστικτό του για να βοηθήσει στη διάσωση των φίλων του. Με τους εχθρούς να πλησιάζουν απειλητικά, ο Κόουλ κινδυνεύει να χάσει τα πάντα για να βρει το μοναδικό πράγμα που μπορεί να τους σώσει.

ISBN 9786180302820, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μαλ Μπράντον (Mull Brandon) μένει σε μια χαρούμενη μικρή κοιλάδα κοντά στο στόμιο ενός φαραγγιού μαζί με τη γυναίκα και τα τρία τους παιδιά.

Έζησε δυο χρόνια στην έρημο Ατακάμα στη Βόρεια Χιλή όπου έμαθε Ισπανικά και ζογκλερικά.

Κάποτε κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε ένα διαγωνισμό φαγώματος πουτίγκας, που έγινε στο πάρκο πίσω από το σπίτι της γιαγιάς του.

Ο Μπράντον είναι συγγραφέας της best seller σειράς των New York Times, Fablehaven και The Candy Shop War.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!