Θα τα καταφέρω μόνος μου;

Με τη βοήθεια μιας γαλάζιας σταγόνας, ο μικρούλης Πίτι βρίσκει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρό του: Να ταξιδέψει έως τον ουρανό ψηλά.

Τι θα συμβεί όμως όταν, στη μέση της διαδρομής, η όμορφη σταγόνα εγκαταλείψει τον Πίτι, καθώς συναντά τον αγαπημένο της αδελφούλη, το Σταγονούλη και προτιμά να παίξει μαζί του; Τι θα κάνει ο Πίτι τότε; Θα αναζητήσει από αλλού βοήθεια; Πού θα τον οδηγήσει αυτό; Θα κάνει το όνειρό του αληθινό ή θα μπλέξει σε νέες παριπέτειες;

Μήπως τελικά είναι καλύτερα να προσπαθήσει μόνος του, με τα φτερά του; Θα τα καταφέρει;

Το βέβαιο είναι ότι, εαν τα καταφέρει χωρίς ξένη βοήθεια αλλά μόνο με τα δικά του φτερά, η χαρά θα είναι πολλαπλή και το ταξίδι του ανεπανάληπτο.

Όλα μπορεί να συμβούν… Φτάνει να πιστέψει στη δύναμή του! Φτάνει να παραμερίσει τους φόβους του.

ISBN 9786188021860, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κατερίνα Ψωρομύτη είναι νηπιαγωγός. Λατρεύει τα παιδιά και τα παραμύθια.

Εργάζεται σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία ενώ στο παρελθόν δίδαξε στην ιδιωτική σχολή βρεφονηπιοκόμων «Αττικό Κολέγιο». Έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα του παιδαγωγικού παιχνιδιού αλλά και στον χώρο του παιδικού θεάτρου.

Ξεκίνησε να γράφει ιστορίες για παιδιά και παραμύθια μέσα στο 2009. Από τότε, τέσσερα ανέκδοτα έργα της έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Λίγα λόγια για την εικονογράφο

Η Νανά Παπαδοπούλου είναι φοιτήτρια στο τρίτο έτος της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, και έχει τελειώσει σκίτσο και εικονογράφηση της Σχολή Ορνεράκη. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με κόμικς, εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων καθώς και με animation. Δούλεψε ως εξωτερικός συνεργάτης στις εκδόσεις Δίπτυχο και συγκεκριμένα για το περιοδικό «Σύγχρονο Νηπιαγωγείο» όπου εικονογράφησε πλήθος άρθρων και ένθετων μικρών παραμυθιών.

Επίσης εικονογράφησε ειδική έκδοση της Γένεσις Αθηνών, παραμύθι που θίγει το θέμα της εξωσωματικής, με τίτλο «Η κότα και το αυγό» της συγγραφέα Ζωή Σκαλίδη καθώς και το παραμύθι της Κατερίνας Ψωρομύτη «Να τα βράσω τα γράμματα!» που είναι υπό έκδοση.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!