Θρύλοι του σύμπαντος IV

Σας μαγεύουν οι νεράιδες, οι μάγισσες και τα ξωτικά, το άπειρο του διαστήματος, τα σκοτεινά βάθη των θαλασσών, τα λουλουδένια δάση, οι στοιχειωμένες λίμνες και τα μυστήρια της νύχτας; Ονειρεύεστε ότι ταξιδεύετε στο ανεξερεύνητο διάστημα, σε άγνωστους γαλαξίες και γνωρίζετε σκοτεινούς ή πολύχρωμους πλανήτες; Ονειρεύεστε μαγικούς πολιτισμούς, αλλόκοτες κοινωνίες, μάγους, ιππότες και ανίκητους στρατούς; Τρομάζετε στη σκέψη δύσμορφων πλασμάτων φτιαγμένων από σκιά ή ύλη;

Αν ναι, τότε καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε εξήντα τέτοιες ιστορίες. Αφήστε τις φιλόδοξες πένες σαράντα εννέα συγγραφέων να σας ταξιδέψουν από τα βάθη του σκοτεινού σύμπαντος μέχρι τα ακόμα μεγαλύτερα βάθη της ανθρώπινης ψυχής, καθώς θα σας σκεπάζει ο ήχος ο πρώτος της μελωδίας και θα βαδίζετε κάτω από το πέπλο της νεράιδας, που τραγουδάει τους μύθους της Λέορας. Μη σαγηνευτείτε από τους ψυχοβρυκόλακες και τα πλάσματα από την ξεχασμένη Αίγυπτο και, προπαντός, μην παγιδευτείτε από αυτούς που θα έρθουν να ελέγξουν τα όνειρα, τα κείμενα, τα βιβλία σας. Αλλά να θυμάστε: κανείς δεν μπορεί να σας αγγίξει. Τα όνειρά σας είναι μόνο δικά σας και θα είναι για πάντα μαζί σας, όσο και να τα κυνηγήσουνε δεν μπορούν να τα κάψουν, δεν μπορούν να τα ξεριζώσουν.

Συνεχίστε να ταξιδεύετε με τους Θρύλους του Σύμπαντος στα μονοπάτια της επιστημονικής φαντασίας, της φαντασίας και του τρόμου, και γνωρίστε τα όνειρα και τους φόβους ακόμα περισσότερων Ελλήνων συγγραφέων του Φανταστικού.

Και μία συμβουλή: Όταν θα συναντήσετε τους Ονειρονόμους, αφήστε τους να σας βοηθήσουν. Προσοχή στις ύποπτες ζώνες.

ISBN 9786185002732, έκδοση 2015

Συλλογικό έργο

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!