Η θυσία του Σπουκ

Τι μυστικά κρύβει το ταξίδι του Σπουκ στην Ελλάδα;

Ως μαθητευόμενος του Σπουκ, πρωταρχικό καθήκον του Τομ είναι να προστατεύει την Κομητεία από το σκότος. Όμως τώρα η μητέρα χρειάζεται τη βοήθειά του στη γενέτειρά της, την Ελλάδα, προκειμένου να εναντιωθεί σε ένα μέλος των Αρχαίων Θεών, την Ορντίν. Η μητέρα έχει επιστρατεύσει μια πολύ ισχυρή ομάδα για να πολεμήσει στο πλευρό της, στην οποία όμως συμπεριλαμβάνονται και οι μάγισσες του Πεντλ.

Μπορεί ο Τομ να πάει ενάντια σε όλα όσα του δίδαξε ο Σπουκ και να συμμαχήσει με τον εχθρό; Ποιο είναι το μυστικό που φυλάει η μητέρα από τον Τομ; Και τι θυσίες πρέπει να γίνουν στη μάχη εναντίον του σκότους;

ISBN 9789606868757, έκδοση 2012

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Τζόζεφ Ντηλέινι (Joseph Delaney) ζει στο Λάνκασιρ με τη σύζυγό του και έχει τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Το σπίτι του βρίσκεται σε μία περιοχή όπου κατοικούν τελώνια και το χωριό του έχει ένα τελώνιο, που ακούει στο όνομα ο «Καταστροφέας Οίκων», το οποίο θάφτηκε για να αναπαυθεί κάτω από το σκαλοπάτι ενός σπιτιού, κοντά στην εκκλησία. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το στοιχειωμένο σπίτι στο Μαθητευόμενος του Μάγου Σπουκ βασίζεται σε αληθινά στοιχεία!

Όταν ήταν παιδί, ο Τζόσεφ ζούσε σε ένα παρόμοιο σπίτι στο Πρέστον, όπου έβλεπε έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη. Στο όνειρο αυτό, καθόταν πάνω σε ένα χαλί στο μπροστινό δωμάτιο, ενώ η μητέρα του έπλεκε. Ξαφνικά, τα πάντα πάγωναν και κάτι σαν σκιά ερχόταν από το κελάρι που φύλαγαν το κάρβουνο, τον σήκωνε και τον πήγαινε κάτω, μέσα στο σκοτάδι. Και -το πιο ανατριχιαστικό- τα αδέλφια του έβλεπαν τον ίδιο εφιάλτη!

Το σπίτι έχει πια γκρεμιστεί κι έτσι δεν μπορεί να ξαναπάει εκεί…

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!