Τιμωρία, η λέξη των θεών

Ο Αλέξανδρος είναι ένας ευαίσθητος και συναισθηματικός άνθρωπος. Όμως η έντονη σεξουαλικότητά του τον ώθησε στα εφηβικά του χρόνια να αναζητήσει με πάθος τον έρωτα. Αυτή του η αναζήτηση τον έμπλεξε στα δίχτυα ενός φοβερού κυκλώματος πορνείας, που έλεγχαν σημαίνοντα, αλλά διεφθαρμένα, πρόσωπα της αθηναϊκής κοινωνίας.

Αυτό τον οδήγησε, με την ενηλικίωσή του, να στρατολογηθεί αναγκαστικά σε ομάδες αδίστακτων μισθοφόρων στρατιωτών – σκλάβων, οι οποίοι ανήκουν διά βίου σε διάφορους πλούσιους ανθρώπους. Οι μαχητές αυτοί ονομάζονται Φρουροί.

Ο Αλέξανδρος ίσως σε μια άλλη εποχή να ήταν χορευτής ή ποιητής, όμως η μπερδεμένη προσωπικότητά του τον έκανε με την πάροδο των ετών να μεταβληθεί σε ένα τέρας με το κωδικό όνομα «Μάρων». Απλός οικογενειάρχης στα μάτια όλων, μεταμορφώνεται τις σκοτεινές του ώρες σε «Μάρωνα», αναλαμβάνοντας κάθε είδους επικίνδυνη ενέργεια, δημιουργώντας ένα φρικιαστικό θρύλο γύρω απ’ το όνομά του. Τώρα καλείται να απαλλαγεί απ’ τα δεσμά του με μια αποστολή αυτοκτονίας, κλέβοντας το έκθεμα που ανά τους αιώνες συμβολίζει την απόλυτη ελευθερία…

ISBN 9789609331982, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Χαρίτων Γιωτάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα όπου και διαμένει μόνιμα.

Για λίγα χρόνια έζησε στην Κέρκυρα όπου έλαβε μουσικές σπουδές.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται επίσης με τον αθλητισμό και τις μελέτες ανανεωσίμων πηγών ενεργείας.

Εκδοθέντα έργα του είναι τα εξής: Τιμωρία η λέξη των θεών, Σπαρτιάτες (εκδόσεις Χριστάκη), Εμαυτόν και μετά απάντων (Εκών).

_______________________

Κωδικός κλήρωσης (15/7 – 15/8/2016): 399009

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!