Τιμωρός

Μια δολοφονημένη οικογένεια. Ένας ετοιμοθάνατος κατά συρροή δολοφόνος. Ένα αγνοούμενο παιδί.

Την Πρωτοχρονιά, μια πλούσια οικογένεια βρίσκεται σφαγμένη μέσα στην περιφραγμένη κοινότητα του βόρειου Λονδίνου όπου ζούσαν. Το μικρότερο παιδί τους αγνοείται. Το φονικό όπλο –ένα παραλυτικό όπλο που χρησιμοποιείται στη σφαγή αγελάδων- οδηγεί τον Μαξ Γουλφ σε μια σκονισμένη γωνιά του Μαύρου Μουσείου της Σκότλαντ Γιαρντ, αφιερωμένη σε έναν δολοφόνο που πριν από τριάντα χρόνια ήταν γνωστός ως Ο Σφαγέας.

Μα ο Σφαγέας έχει εκτίσει την ποινή του, και τώρα είναι γέρος και ετοιμοθάνατος. Μπορεί στ’ αλήθεια να έχει ξαναρχίσει; Και ήταν ο φόνος μιας ευτυχισμένης οικογένειας ένα ξέσπασμα δολοφονικής μανίας, ένας τερατώδης φόρος τιμής από έναν μιμητή – ή ένα χτύπημα σχεδιασμένο για να παγιδεύσει έναν άντρα που πεθαίνει; Το μόνο που ξέρει ο Μαξ είναι ότι πρέπει να βρει το αγνοούμενο παιδί και να σταματήσει τον δολοφόνο πριν καταστρέψει άλλη μια αθώα οικογένεια – ή πριν έρθει στη δική του πόρτα…

Ακόμα και οι πιο ευτυχισμένες οικογένειες έχουν σκοτεινά, διεστραμμένα μυστικά για τα οποία κάποιοι θα σκοτώσουν.

Ενδιαφέροντα στοιχεία:

  • Είναι η δεύτερη περιπέτεια του Μαξ Γουλφ (η πρώτη ήταν το μπεστ σέλερ «Ο σάκος του φόνου») και ουσιαστικά καθιερώνει τον Πάρσονς σαν σημαντικό όνομα της αστυνομικής λογοτεχνίας.
  • Είναι πιο σκοτεινό, πιο σκληρό από το πρώτο βιβλίο της σειράς. «Απόλυτα τρομακτικό» σύμφωνα με μια κριτική. Γενικά η κριτική υποδοχή ήταν ακόμα καλύτερη από αυτήν του πρώτου βιβλίου. Γρήγορη πλοκή, ευφάνταστη και όχι ρουτινιάρικη.
  • Έχει ήδη πουληθεί σε περισσότερες από εννέα αγορές.

ISBN 9786180308273, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Τόνι Πάρσονς (Tony Parsons) είναι γνωστός ως δημοσιογράφος μουσικών εντύπων (ΝΜΕ), ως τηλεοπτική περσόνα και ως συγγραφέας μιας σειράς βιβλίων που αφορούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι άνδρες.

Με το Ο σάκος του φόνου εγκαινιάζει μια αστυνομική σειρά που γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε όλον τον κόσμο. Περισσότερα για τον συγγραφέα και τα βιβλία του θα βρείτε στον διαδικτυακό τόπο dcmaxwolfe.com.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!