Το 7 της λύτρωσης αργεί

Ένα βιβλίο που αποδεικνύει πως η ζωή γράφει ιστορίες που υπερβαίνουν οτιδήποτε θα μπορούσε να πλάσει η φαντασία.

Η πορεία μιας οικογένειας από τη Μικρά Ασία στις προσφυγικές γειτονιές του Πειραιά, περνώντας μέσα απ΄ όλες τις περιπέτειες της χώρας τον 20ό αιώνα, αλλά και τη δική της ξεχωριστή μοίρα, που έχει διαστάσεις αρχαίας τραγωδίας, αποδίδεται με ευθύτητα, χωρίς ωραιοποιήσεις και φιοριτούρες, από έναν καταγραφέα θεατή, αλλά και βαθύτατα εμπλεκόμενο.

Μια αφήγηση που εναλλάσσει το προσωπικό και το συλλογικό με ματιά τόσο διεισδυτική όσο και ανθρώπινη, καθώς πλησιάζει τους ήρωες της αδιανόητης αλλά και αληθινής ιστορίας της σε απόσταση αναπνοής.

ISBN 9789602631751, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Δημήτρης Γεωργάς γεννήθηκε το 1953. Μεγάλωσε στις γειτονιές της Κοκκινιάς και του Κορυδαλλού. Ζει στην Αγία Βαρβάρα.Δημήτρης Γεωργάς

Αποφοίτησε από την Δημόσια Ακαδημία Εμπορικού ναυτικού. Έγινε ένας από τους νεώτερους, πρώτους μηχανικούς, σε ηλικία 26 χρονών. Εργάσθηκε μέχρι το 1995 σε όλους τους τύπους των Εμπορικών πλοίων. Από το 1995 έως το 2000 εργάστηκε ως αρχιμηχανικός, σε ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα και την Ελβετία. Το 2003 συνταξιοδοτήθηκε.

Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Κόκλα και έχει δυο παιδιά, τον Σέργιο και την Νεφέλη.

Το 2004 ξεκίνησε να γράφει και έχει ολοκληρώσει μία τετραλογία με γενικό τίτλο «Το 7 της λύτρωσης αργεί». Το πρώτο βιβλίο της τετραλογίας με τίτλο «Της σποράς της μαύρης όργωμα» κυκλοφορεί από το τέλος του 2008.

Το δεύτερο βιβλίο με τίτλο «Δάκρυα διαμάντια» κυκλοφορεί από το 2011. Και τα δυο αυτά βιβλία της τετραλογίας εκδόθηκαν από τις εκδόσεις ΑΛΔΕ.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!