Το χάρισμα

Σωτήριο έτος 1339: Μια αρχαία προφητεία απειλεί τα θεμέλια της εκκλησίας και αυτούς που τολμούν να πεθάνουν γι΄ αυτά που πιστεύουν.

Ο θεός καλεί τους αγαπημένους του να ξυπνήσουν από το γαλήνιο ύπνο τους. Την ίδια στιγμή το Κακό περιδιαβαίνει τη γη κυνηγώντας τους εκλεκτούς Του. Άραγε θα μπορέσουν οι Χαρισματικοί να επιβιώσουν και να αποφύγουν τους κινδύνους που τους καταδιώκουν; Το μέλλον της Χριστιανικής Εκκλησίας όσο και αυτό της ανθρωπότητας επαφίεται στην ικανότητά τους να στηριχθούν στο Χάρισμα που ο θεός έχει εναποθέσει στις καρδιές, στο μυαλό και στις ψυχές τους.
Άραγε θα το ανακαλύψουν;

Ένα καταπληκτικό θρίλερ, που δένει μυστήρια και θαύματα στην Ιταλία του 14ου αιώνα, μέσα από την ανάδειξη διαφορετικών χαρακτήρων, καθώς γύρω τους ισορροπούν το φως και το σκοτάδι, η ζωή και ο θάνατος, σε δυνατές πνευματικές και φυσικές μάχες.

ISBN 9789606748189, έκδοση 2008

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Lisa Bergen είναι πολυβραβευμένη συγγραφέας είκοσι οκτώ βιβλίων, με πωλήσεις πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Εργάζεται ως επιμελήτρια βιβλίων και μελετητής της Ευρωπαϊκής Ιστορίας των Μεσαιωνικών χρόνων. Ύστερα από μελέτη τεσσάρων ετών παραδίδει στο αναγνωστικό κοινό την ιστορική μυθιστορηματική τριλογία με τον τίτλο «Οι Χαρισματικοί».

Για την σειρά «Οι Χαρισματικοί» το Publishers Weekly αναφέρει με διθυραμβικά σχόλια, πως πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικά τεκμηριωμένες μυθιστορηματικές αφηγήσεις της περιόδου του 14ου αιώνα..

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!