Το στίγμα

[ γράφει η Δέσποινα Κιτίδου ]

Μετά το εξαιρετικό βιβλίο Η εξαφάνιση, με το οποίο η Chevy Stevens κάνει το ντεμπούτο της, ακολουθεί ένα από τα πιο συναρπαστικά αστυνομικά μυθιστορήματα που γράφτηκαν: Το μυθιστόρημα Το στίγμα, που εντάσσεται στο είδος του ψυχολογικού θρίλερ.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα που ζει ήρεμα με τον σύζυγο και το παιδί της, αλλά πάντα έχει μέσα της ατελείωτα ερωτήματα και αμφιβολίες, καθώς γνωρίζει ότι είναι υιοθετημένη. Κάποια στιγμή αποφασίζει να ξεκινήσει να βρει τους βιολογικούς γονείς της. Θα δώσει το δικό της αγώνα προκειμένου να βρει τις ρίζες της και την οικογένειά της.

Ένα καλοστημένο, καλογραμμένο βιβλίο. Δεν το βαρέθηκα λεπτό! Ένα βιβλίο για τους δεσμούς τής οικογένειας, της συνύπαρξης, της αγωνίας του καθενός να μάθει τις ρίζες του. Η αφήγηση, σφικτή και ζωντανή, σε υποβάλλει ενσυνείδητα να βιώσεις, μέσα από τις συνεδρίες της ηρωίδας, τα δικά της βιώματα. Να ακολουθήσεις τους δρόμους της…

Ένα είναι σίγουρο: Θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πολύ δυνατά, μ΄ ένα φινάλε που κανείς δεν περιμένει. Όσοι δεν το έχετε διαβάσει ακόμη είναι ευκαιρία να το αποκτήσετε γιατί επανακυκλοφορεί σε πολύ χαμηλή τιμή!

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!