Το ξεχασμένο ημερολόγιο

Μια συναρπαστική περιπέτεια για τη φιλία και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, με πρωταγωνιστές παιδιά που, ενώ αρχικά μοιάζουν να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, θα καταφέρουν με τη βοήθεια ενός ξεχασμένου ημερολογίου να ανακαλύψουν όσα τους ενώνουν…

ISBN 9789605695774, έκδοση 2016

Μαθητικές συγγραφικές ομάδες – Πρόγραμμα Βιβλιοδεσμοί

Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια 

Το πρόγραμμα ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΜΟΙ, μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο διαδικτυακό τόπο, δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε συγγραφικές ομάδες διαφορετικών δημοτικών σχολείων να συνεργαστούν μεταξύ τους για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου παιδικού μυθιστορήματος.

Μαθητές και μαθήτριες 11-13 ετών με αγάπη για το γραπτό λόγο, κέφι και έμπνευση, γνωρίζονται μεταξύ τους, εκφράζονται δημιουργικά και παράλληλα ενισχύουν το φιλανθρωπικό σκοπό που συναποφασίζουν με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ιδρυτής και συντονιστής του προγράμματος ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΜΟΙ είναι ο συγγραφέας-εκπαιδευτικός Γιάννης Ζαχαρόπουλος πλαισιωμένος από μία ομάδα καταξιωμένων εκπαιδευτικών και συγγραφέων. Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα βιβλία τους Τα όνειρα της Αλκμήνης (έκδ. 2012), Μαγικά υφάσματα (έκδ. 2013), Κράτα τον κόσμο στα χέρια σου (2014), Ένα πατάρι όνειρα (2015).

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!