Οι τοξότες της πίστης

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Εκατονταετούς Πολέμου

Γαλλία, 1346. Παρακολουθούμε το νεαρό Τόμας, τοξότη του Αγγλικού Στρατού, να καταφέρνει να βγει ζωντανός από τη μάχη του Κρεσί και αμέσως μετά να αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή από το βασιλιά: να ερευνήσει την κληρονομιά του πατέρα του, που συνδέεται μυστηριωδώς με το Άγιο Δισκοπότηρο.

Στην περιπέτεια της αναζήτησης αυτής, ο νεαρός τοξότης θα μπλεχτεί στη μάχη ανάμεσα στους Σκοτσέζους εισβολείς και τους εναπομείναντες Άγγλους που υπερασπίζονται τα σπίτια τους. Ο κόμης Βεξίλ, ορκισμένος εχθρός του Τόμας, προσπαθεί να τον σταματήσει μια για πάντα και να αποκρυπτογραφήσει το οικογενειακό μυστικό.

Και σε αυτό το βιβλίο του, ο Κόρνγουελ, παίρνει ένα στεγνό θέμα και με τη συγγραφική του μαγεία το μεταμορφώνει σε ένα κείμενο άκρως ψυχαγωγικό.

ISBN 9789602748572, έκδοση 2005

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μπέρναρντ Κόρνγουελ γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Έσεξ. Εργάστηκε στο BBC ως παραγωγός στην εκπομπή Nationwide και ως διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Υποθέσεων στη Βόρεια Ιρλανδία.

Το 1979 εγκαταστάθηκε στην Αμερική, όπου και ζει μέχρι σήμερα με τη γυναίκα του, κι έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή. Έχει γράψει μια σειρά μυθιστορημάτων για την περίοδο των Ναπολεόντειων Πολέμων, τα οποία έχουν πουλήσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα σε εννέα γλώσσες και έχουν γυριστεί σε σειρά για την τηλεόραση με χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!