Τρομοκρατία με πρόσωπο αγγέλου

Στην Αθήνα της κρίσης, μια ομάδα μουσουλμάνων τζιχαντιστών που έχουν μπει στην χώρα σαν πρόσφυγες σχεδιάζουν ένα ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι!

Η Ελληνική Αστυνομία και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Αντωνίου βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Στο επίλεκτο σώμα των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής συμπεριλαμβάνεται και η Ήβη Μαραγκού, νέα στην υπηρεσία, αλλά με ικανότητές που την κάνουν να ξεχωρίζει. Αν και ερωτευμένη με έναν νεαρό επισμηναγό, τον Παύλο, προτεραιότητα δίνει στη δουλειά της που απορροφά σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της. Άλλωστε η υπόθεση που τώρα απασχολεί την Ελληνική Αστυνομία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και τη συνεργασία με ένα δίκτυο Αμερικανών και Γάλλων πρακτόρων.

Το χτύπημα που σχεδιάζει ο αδίστακτος μεγιστάνας Μαχμούντ Μπάκρι, θα είναι καίριο…

Θα καταφέρουν οι Έλληνες αστυνομικοί να βρουν την άκρη του νήματος και να ενημερώσουν έγκαιρα τους Γάλλους συναδέλφους τους; Ποιος ο ρόλος της πανέμορφης Αϊσάς Μπάκρι;

Και η Ήβη; Θα μπορέσει να φέρει σε πέρας την επικίνδυνη αποστολή της, σώζοντας την χώρα της και την τρυφερή σχέση της με τον Παύλο;

ISBN 9786185104696, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ίων – Γεώργιος Οικονομόπουλος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου και τελείωσε το Αβερώφειο Γυμνάσιο Αλεξανδρείας, Τμήμα Θετικών Επιστημών (1963). Στη συνέχεια επαναπατρίστηκε και συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Φυσικών Επιστημών, BSc (1970).

Είναι διδάκτωρ των Φυσικών Επιστημών, Technische Hogeschool Eindhoven, PhD Technical Sciences (1978). Thesis: Photometric Parameters and Visual Performance in Road Lighting. Γνωρίζει Γαλλικά, Αγγλικά και Αραβικά.

Υπήρξε επιμελητής στο ΕΜΠ στην έδρα Υψηλών Τάσεων και Ηλεκτρικών Μετρήσεων, υπεύθυνος για το μάθημα και τα εργαστήρια της Φω-τοτεχνίας (1974-1977), μελοδ της Διεθνούς Ενώσεων Φωτισμού, μέλος της Association of Public Lighting Engineers (UK). Είναι συγγραφέας του Συγγράμματος «Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Φωτοτεχνία» και έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια στην Ευρώπη.

Στα χόμπι του συμπεριλαμβάνονται το ποδόσφαιρο (τερματοφύλακας της Αθλητικής Ενώσεως Ελλήνων Αλεξανδρείας και της Εθνικής Νέων Αλεξανδρείας), οι πτήσεις, οι καταδύσεις, το ψάρεμα, το σκι στο βουνό και στην θάλασσα, το κυνήγι, η φωτογραφία και η συλλογή παλαιών φωτογραφικών μηχανών.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!