Τρομολόγιο

Το Τρομολόγιο είναι μια ανθολογία απολαυστικά ανατριχιαστικής και σαρκαστικής, σκοτεινής ποίησης που συνεχίζει επάξια το έργο του Tim Burton (Ο μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκη) και του Neil Gaiman (Αρρωστημένα μυαλά).

Με μακάβρια χιουμοριστική διάθεση, ο Βασίλης Μπαμπούρης σκαρώνει τρομακτικά στιχάκια που θα σας κρατήσουν ξάγρυπνους μ’ ένα χαμόγελο στα χείλη. Μα κι αν ακόμα καταφέρετε να κοιμηθείτε, δύο βραβευμένοι εικαστικοί καλλιτέχνες, ο Γιώργος Δημητρίου (εικονογράφηση) και ο Πάρις Κούτσικος (layouts), έχουν φροντίσει να τροφοδοτήσουν με εξόχως φρικτές εικόνες τους εφιάλτες σας!

ISBN 9789606732812, έκδοση 2012

Λίγα λόγια για τον συγγταφέα

Ο Βασίλης Μπαμπούρης είναι διευθυντής σπουδών του Κέντρου Εκπαίδευσης Μεταφραστών meta|φράση και κατά τα τελευταία 17 χρόνια μεταφράζει λογοτεχνία του φανταστικού.

Έχει εκδώσει τα βιβλία: In Extremis: Στα άκρα της ανθρώπινης φύσης (Έσοπτρον, 1992),  Μυστικά της Κόλασης: Συνομιλίες με τους άρχοντες του τρόμου (Οξύ, 1998), Μανουέλ: Ο μικρός μαύρος μάγος (Οξύ, 2010).

Διευθύνει τη σειρά Κόλαση των εκδόσεων Οξύ. Εργάζεται επίσης ως δημοσιογράφος, επιμελητής και σύμβουλος εκδοτικών οίκων.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!