Η βασίλισσα των παπουτσιών

1920, Παρίσι,τα «ξέφρενα χρόνια». Η Ζενεβιέβ Σέλμπι Κινγκ, καλλονή της αγγλικής υψηλής κοινωνίας, ξεσαλώνει μαζί με καλλιτέχνες και συγγραφείς στο μποέμ Μονπαρνάς. Ζει σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα, έχει έναν πλούσιο σύζυγο και μια τεράστια συλλογή από παπούτσια.

Υπάρχει, όμως, κάτι σάπιο στο βάθος της μαγευτικής ζωής της Ζενεβιέβ. Όταν ένα βράδυ βλέπει ένα ζευγάρι μοναδικά και εξαιρετικά παπούτσια στα πόδια της αντίζηλού της, της Βάιολετ ντε Φρεμόν, ολόκληρη η συλλογή της -ολόκληρη η ζωή της- ξαφνικά φαντάζει ανούσια.

Ο σχεδιαστής παπουτσιών Πάολο Ζάκαρι, διάσημος για τα υπέροχα παπούτσια του και την αλαζονική συμπεριφορά του, επιλέγει τις πελάτισσές του πολύ προσεκτικά. Και είναι αποφασισμένος να πει «όχι» στη Ζενεβιέβ.

Κι ενώ η επιθυμία της για τα παπούτσια που δε θα αποκτήσει ποτέ παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, η Ζενεβιέβ μαγεύεται από το μυστηριώδη σχεδιαστή τους. Η καλοσχεδιασμένη ζωή της κλονίζεται και αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν…

ISBN 9789606999567, έκδοση 2009

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Άννα Ντέιβις (Anna Davis) έχει γράψει τέσσερα βιβλία: The Shoe Queen, Cheet, Melting και The Dinner.

Ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά τους. Έχει εργαστεί ως αρθρογράφος στην εφημερίδα Τhe Guardian και εργάζεται σε μεγάλο λογοτεχνικό πρακτορείο.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!